logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

جاده سیاهو و سیخران چشم انتظار مساعدت مسئولان+تصاویر

جاده سیاهو و سیخران چشم انتظار مساعدت مسئولان+تصاویر
سیخوران سیاهو بندرعباس تنها جای دیدنی است که سالانه گردشگران فراوانی به آنجا سفر می کنند ولی متاسفانه جاده این منطقه مشکل دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  پیارم حاجی آباد،  رودخانه پرآب سیخوران که از کوه های بخوان وهماگ سرچشمه دارد دارای طبیعت زیبایی هست که درمحور سیاهو –احمدی قرار دارد وهرهفته ازجاهای مختلف استان وکشور گردشگران زیادی به خود جلب کرده ودرروزهای تعطیل بیشتر سفر دارند این طبیعت بکر ودیدنی فاقد امکانات گردشکری وتفریحی مناسب است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیارم حاجی آباد,

رودخانه سیخوران از طرفی  پرآب  و زیبا باطی مسافت زیادی از بندرعباس باید به آنجارسید که باتوجه به خرابی جاده سیاهو ،بخصوص گردنه های خطر آفرین که در نزدیکی رودخانه است مشکلات فراوانی برای مسافران بوجود آورده است، نبودن مدیریت خوب در این حوزه آبریز که دارای آب فراوان است تاکنون جان چندین نفر گرفته است همت مسئولین بندرعباس رامی طلبد که فکر وچاره ای برای بهسازی جاده فوق وپارکینک آن ،اسکان مسافران ،وانتخاب ماموران گردشگری درمنطقه ،خدمات رسانی به گردشگران ورعایت بهداشت محیط بیندیشند تا این رودخانه پرآب استفاده بهینه از ان شود .

,

شایان ذکر است سیخوران محوری است که هرروزه بالغ بر500دستگاه وسایل نقلیه سبک و سنگین در آن رفت وآمد می کنند و تاکنون خسارات فراوان به مسافرین ورانندگان وارد شده است دراین میان چشم نوازی طبیعت این جا دل هر بیننده ای به خود خیره کرده وتفریحگاه مناسب برای مردم استان بعداز گنو می باشد اما بی توجهی مسئولین مورد غفلت قرار گرفته وهمچنان بامشکلاتی روبروست اولا"جاده دوما" امکانات خوب وسوما" مدیریت خوب نیاز اصلی منطقه سیخوران می باشد .

,

این رودخانه زیبا درحدفاصل 120کیلومتری بندرعباس قرادارد ودرمیان کوه های هماگ واقع است .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه