پشت پرده قطع ناگهانی کری‌خوانی پرسپولیسی‌ها

پشت پرده قطع ناگهانی کری‌خوانی پرسپولیسی‌ها
پرسپولیسی‌ها تلاش زیادی کردند که بتوانند در داربی 4گل به استقلال بزنند و بعد از 4سال، نماد4 را از حریف دیرینه بگیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  پرسپولیسی‌ها تلاش زیادی کردند که بتوانند در داربی 4گل به استقلال بزنند و بعد از 4سال، نماد4 را از حریف دیرینه بگیرند. این اتفاق در داربی82 رخ داد. در روزی که سرخپوشان از نظر کیفی سرتر از استقلال بودند، مزد این برتری را روی اسکوربرد هم گرفتند و بازی را 4بر2 بردند. بلافاصله بعد از به ثمر رسیدن گل چهارم، مهدی طارمی برای نخستین بار عدد4 را نشان داد و به دنبال او بسیاری دیگر از بازیکنان و هواداران پرسپولیس هم همین کار را کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

حتی در تنها عکسی که از رختکن پرسپولیس بعد از بازی بیرون آمده هم بازیکنان این تیم در حال نشان دادن عدد4 دیده می‌شدند. با این حال با گذشت 24ساعت از بازی، کم‌کم مصاحبه‌هایی از بازیکنان پرسپولیس منتشر شد که سرخپوشان طی آنها از هواداران می‌خواستند به احترام تیم حریف و طرفداران غمگینش دیگر عدد4 را نشان ندهند. با این وجود این مساله اصلا به مذاق پرسپولیسی‌ها خوش نیامده و آنها را به فکر فرو برده که شاید کاسه‌ای زیر نیم‌کاسه باشد.

,

بحران عدد

,

بعد از داربی82، پرسپولیسی‌ها روی عدد4 احساس مالکیت پیدا کرده‌اند. فارغ از اینکه در این مناقشه حق با آنهاست یا نه، باید به این نکته توجه کرد که تا پیش از این بازی، عدد4 هواداران استقلال برای اسپانسر مشترک سرخابی‌ها صرفه تجاری داشت. در واقع این حامی مالی، از پرسپولیسی‌ها و استقلالی‌ها می‌خواست با ارسال اعداد 6و4 هواداری‌شان از دو تیم محبوب پایتخت را ابراز کنند. در همین راستا گفته می‌شود نتیجه داربی طوری رقم خورده که باعث افت شدید استقبال آبی‌ها از این سامانه پیامکی شده و این کاملا در تناقض با اهداف اقتصادی اسپانسر مربوطه است.

,

حالا هواداران پرسپولیس در فضای مجازی شایعه کرده‌اند مصاحبه‌های بازدارنده سرخپوشان به توصیه حامی مالی انجام می‌شود و در واقع اسپانسر از آنها خواسته با منع هواداران از نشان دادن عدد4، این عدد را در انحصار استقلالی‌ها باقی بگذارند و اجازه بدهند آنها به سامانه مربوطه پیامک بفرستند. آنچه این شائبه را تقویت می‌کند، تحرکاتی است که پیش‌تر برخی بازیکنان این تیم در حمایت از اسپانسر انجام داده بودند. هنوز فراموش نکرده‌ایم مهدی رحمتی و روزبه چشمی در برنامه نود به هر زحمتی که بود از این سامانه پیامکی نام بردند و آن را تبلیغ کردند. حالا باید صبر کرد و دید این شایعات تایید می‌شوند یا نه؟

,

بانک ورزش

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه