اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

غرق شدن 500 مهاجر در دریای مدیترانه

غرق شدن 500 مهاجر در دریای مدیترانه
کمیساریای عالی امور پناهجویان سازمان ملل اعلام کرد : نزدیک به 500 مهاجر از کشورهای آفریقایی در هفته گذشته در دریای مدیترانه غرق شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه العالم، این افراد به وسیله یک کشتی پر جمعیت و عناصر قاچاقچی در حال عزیمت به بخش اروپایی دریای مدیترانه بودند.

کمیساریا توضیح داد: قاچاقچی ها در حال انتقال افراد اضافی از یک کشتی پراز پناهجو به کشتی دیگری بودند که همین امر باعث غرق شدن آن شد. این کشتی در 16 آوریل رهسپار یونان بود و در آن اتباع سومالی، اتیوپی، مصر و یک سودانی حضور داشتند.

به گفته این کمیساریا 37 مرد و 3 زن و یک کودک سه ساله توسط یک کشتی تجاری نجات یافتند.

" ویلیام سپندلر" سخنگوی کمیساریای عالی پناهندگان ضمن اعلام این مطلب افزود: شمار افراد کشته شده در این حادثه را به طور مشخص نمی دانیم.شبیه چنین حادثه ای تقریبا هر روز در دریای مدیترانه روی می دهد.

نجات یافتگان گفتند که آنها بین 100 تا 200 نفر بودند که هفته گذشته از لیبی به سمت ایتالیا رهسپار شدند و پس از گذشت چند ساعت در دریا قاچاقچی ها سعی کردند آنها را به کشتی بزرگ تری که پر از مهاجر بود، انتقال دهند و به دنبال آن کشتی مزبور غرق شد.

برای بسیاری از مهاجرانی که رنج هزاران کیلومتر راه و بیراهه را در دل صحراهای خشک و سوزان آفریقا بر خود هموار می کنند تا به پناهگاه امنی در کرانه برخوردار مدیترانه برسند، دریا آخرین مأمن ناگزیری است که هزاران آرزوی دست نیافته را در اعماق خود دفن می‌کند.

هجوم گسترده مهاجران مناطق مختلف ازجمله سوریه، عراق، سومالی، اتیوپی، مصر و سودان به اروپا درسالهای گذشته به یکی از چالش های مهم کشورهای این قاره تبدیل شده و این کشورها برای ممانعت از ورود مهاجران جدید و ساماندهی بخشی از مهاجران که وارد خاک اروپا شده اند ،تدابیرگسترده ای پیش بینی کرده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه