logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

گفتگو با هنرمند ارزشی شهرستان فردیس؛

آمریکایی ها دشمنی خود را در هنر هالیوودی با ساخت فیلم های چون ۳۰۰ و… بارها فریاد زده اند

آمریکایی ها دشمنی خود را در هنر هالیوودی با ساخت فیلم های چون ۳۰۰ و… بارها فریاد زده اند
آمریکایی ها این دشمنی را در هنر هالیودی خود با ساخت فیلم های چون ۳۰۰ و… بارها فریاد زدند ولی ما همیشه سکوت کردیم اما این بار آمریکا با حق همه ی مردم ایران روبروست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  فردیسان،بهرام شهبازی به عنوان یک هنرمند میهن دوست که با غیرت ایرانی  مفاهیم انقلابی مانند جنگ تحمیلی، ایثار، وطن پرستی و میهن دوستی با اجرای نمایش های جذاب به مردم شهرستان فردیس و البرز معرفی کرده است درباره ی کارشکنی های مداوم آمریکا در اجرای تعهدات برجام و دزدی ۲ میلیارد دلاری از دارایی های ایران در دفاع ازغیرت و همیت ایرانی می گوید: آمریکا دوست ما نیست این را سال های سال است که نشان داده از جنگ تحمیلی گرفته تا امروز که به بهانه های واهی حق ملت ایران را بلوکه می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فردیسان,


از ابتدای برجام به فرمود های رهبری مشخص بود که آنها فقط می خواهند به اهداف خود برسند این جملات معاون وزیر امور خارجه ایران تاییدست بر این مهم : آمریکا در رفع تحریم‌ها نه تنها همکاری نمی‌کند؛ بلکه کارشکنی هم می‌کند.

,
,


۱۰۰ میلیارد دلار پول بلوکه شده آزاد شده و اختیار آن با بانک مرکزی است اما در نقل و انتقال مشکل داریم… آمریکایی ها این دشمنی را در هنر هالیودی خود با ساخت فیلم های چون ۳۰۰ و… بارها فریاد زدند ولی ما همیشه سکوت کردیم اما این بار آمریکا با حق همه ی مردم ایران روبروست و جا دارد تا دولتمردان بخصوص رییس جمهور واکنش خود را زودتر از دیر شدن اتفاقات بعد از برجام نشان دهد… امروز حرف هنرمندان یک صدا با مردم انقلابی ایران این است که هیچ دولتی حق ندارد آنچه حق ماست از ما بگیرند ما هشت سال از ارزشهای وطنمان دفاع کردیم و یک وجب از تمامیت ارضی خود را به دشمنان ندادیم و آمریکا مطمئن باشد این بار هم کوتاه نخواهیم آمد.

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه