logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

گلف تودی:

عدم موفقیت برجام انتخاب دوباره روحانی را با مشکل روبه رو می‌کند/ سوئیفت فقط روی کاغذ باز شده

عدم موفقیت برجام انتخاب دوباره روحانی را با مشکل روبه رو می‌کند/ سوئیفت فقط روی کاغذ باز شده
روزنامه گلف تودی نوشت: نتیجه بخش نبودن برجام انتخاب حسن روحانی را برای بار دوم با مشکل مواجه می سازد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روزنامه گلف تودی در مقاله ای به قلم «میشل جانسن» به تبعات شکست توافق هسته ای پرداخت و نوشت؛ شکست توافق هسته ای و عدم رفع فوری تحریمها برای کمک به بهبود اقتصاد فلج ایران و بیکاری، به مخالفان برجام این فرصت را می دهد که به حسن روحانی رئیس جمهوری ایران، وزرا و دیگر چهره های لیبرال دولت وی حمله کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این روزنامه در ادامه نوشت، این حملات میتواند موقعیت روحانی را برای انتخابات بعدی ریاست جمهوری و انتخاب دوباره وی تضعیف کنند.

,

گلف تودی افزود: اگرچه ایران به تعهدات خود برای محدود کردن برنامه هسته ای براساس توافق سال گذشته پایبند بوده اما تجارت بالقوه و سازوکار سرمایه گذاری در ایران گروگان وزارت خزانه داری آمریکا باقی مانده است. 

,

گلف تودی با اشاره به استانداردهای دوگانه واشنگتن نوشت، علیرغم اقدامات ایران، تحریمهای اولیه آمریکا علیه ایران در موضوعاتی نظیر حمایت از حزب الله و حماس سرجایشان باقی مانده اند و آمریکا به طور دقیق درحال اجرای آن است.

,

براساس این گزارش، محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران هفت گذشته با جان کری همتای آمریکایی خود در نیویورک دیدار کرد تا درباره موانع موجود بر سر تجارت با ایران که از سوی آمریکا وجود دارد گفتگو کند. اگر چه کری تلاش کرد به ظریف قول دهد اما ایران به طور کامل از دسترسی به سیستم مالی آمریکا و دلار دور است و بانکهای امریکایی اجازه هیچگونه تجارتی با ایران را ندارند. به خاطر محدودیتهای آمریکا، از 100 میلیارد منابع بلوکه شده در خارج، ایران فقط توانسته به 3 میلیارد دلار آن دست یابد.

,

این روزنامه تاکید کرد که آمریکا معامله با بانکها، نهادها، موسسات و بعضی از افراد در ایران را ممنوع کرده است. وزارت خزانه داری آمریکا قول داده است تا دستورالعمل چگونگی تجارت با ایران را تدوین و به بانکها و نهادهای مالی غیرآمریکایی ارائه کند اما تحقق این وعده مدت زمان طولانی را می طلبد. 

,

این گزارش افزود: عدم رفع رژیم تحریمها بسیاری را در داخل ایران عصبانی کرده است. روحانی و مخالفان برجام اکنون روی موضوع مهم تجارت تمرکز کرده اند؛ ایران روی کاغذ به سیستم سوئیفت، سیستم تراکنشهای مالی جهانی، وصل شده اما در عمل این مهم اتفاق نیفتاده است. تا قبل از برجام نهادها و بانکهای ایرانی با ابداعات خود تحریمهای سوئیفت را از طریق واسطه دور می زدند اما بعد از اجرای توافق هسته ای این کار دشوارتر شده است. اگر چه تجارت با کشورهایی نظیر هند، چین و کره جنوبی همانند قبل در حال انجام است اما شرکتها و بانکهای اروپایی نگران سوئیفت هستند. تجار اروپایی به ایران سفر کرده و درباره قراردادها گفتگوهایی انجام داده اند اما این توافقها هنوز نهایی نشده است.

,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه