اخبار داغ

رئیس اداره امور منابع آب شهرستان دماوند خبر داد؛

پر و مسلوب المنفعه فقط ۲۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در دماوند در سال ۹۵/ تخریب ۴۹ فقره مستحدثات غیرمجاز در بستر و حریم رودخانه‌های دماوند و آبعلی

پر و مسلوب المنفعه فقط ۲۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در دماوند در سال ۹۵/ تخریب ۴۹ فقره مستحدثات غیرمجاز در بستر و حریم رودخانه‌های دماوند و آبعلی
رئیس اداره امور منابع آب شهرستان دماوند از پر و مسلوب المنفعه فقط ۲۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در این شهرستان در سال جدید خبر داد و گفت: تعداد تخریب‌های مستحدثات غیرمجاز در سال گذشته ۴۹ مورد بوده که بر این اساس حدود ۲۲٫۳ هکتار از بستر و حریم رودخانه‌ها که بیشترین موارد مربوط به رودخانه‌های آبعلی و دماوند بوده، آزادسازی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تارود، حمیدرضا حسینی در نشست شورای حفاظت منابع آب شهرستان دماوند با حضور معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت، فرماندار، شهرداران پنج‌گانه حوزه شهرستان، مدیر امور منابع آب دماوند، بخشداران، جمعی از مسئولین جهاد کشاورزی و آبفای شهری و روستایی در فرمانداری این شهرستان برگزار شد با ارائه گزارش عملکرد در حوزه این شهرستان، اظهار کرد: پر کردن چاه‌های غیرمجاز شهرستان دماوند از سال ۸۷ تا سال گذشته ادامه داشته که در سال ۹۴ روند افزایشی قابل‌توجهی را نشان می‌دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تارود,

وی با اشاره به عملکرد امور بازرسی آب‌های زیرزمینی در سال گذشته، تصریح کرد: بر اساس فعالیت‌های گروه گشت و بازرسی این امور، کمترین میزان توقیف دستگاه‌های غیرمجاز را در سال ۹۴ داشته‌ایم که نشان از عدم به‌کارگیری این‌گونه دستگاه‌ها و هشدارهای به موقع شرکت آب منطقه‌ای تهران به مالکین این دستگاه‌ها بوده است.

,

*نصب ۱۰۲ کنتور هوشمند در بخش چاه‌های مجاز کشاورزی دماوند/پر و مسلوب المنفعه فقط ۲۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در دماوند در سال ۹۵
رئیس اداره امور منابع آب شهرستان دماوند با بیان اینکه تخریب‌هایی که در سال ۹۴ انجام شده شامل ۳۰ روز کاری بوده است، تأکید کرد: یکی از فعالیت‌های اداره امور منابع آب شهرستان دماوند در بخش احیاء و تعادل بخشی آب‌های زیرزمینی نصب ۱۰۲ عدد کنتور هوشمند در بخش چاه‌های کشاورزی است که با کمک گروه گشت و بازرسی اجرایی گردیده و بر اساس این طرح پر کردن ۲۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در سال جدید در دستور کار این امور می‌باشد.

, *نصب ۱۰۲ کنتور هوشمند در بخش چاه‌های مجاز کشاورزی دماوند/پر و مسلوب المنفعه فقط ۲۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در دماوند در سال ۹۵, *نصب ۱۰۲ کنتور هوشمند در بخش چاه‌های مجاز کشاورزی دماوند/پر و مسلوب المنفعه فقط ۲۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در دماوند در سال ۹۵,
,

*تخریب ۴۹ فقره مستحدثات غیرمجاز در بستر و حریم رودخانه‌های دماوند و آبعلی/ آزادسازی حدود ۲۲٫۳ هکتار از بستر و حریم رودخانه‌های دماوند و آبعلی
حسینی ادامه داد: تعداد تخریب‌های مستحدثات غیرمجاز در سال گذشته ۴۹ مورد بوده که بر این اساس حدود ۲۲٫۳ هکتار از بستر و حریم رودخانه‌ها که بیشترین موارد مربوط به رودخانه‌های آبعلی و دماوند بوده، آزادسازی شده است.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد و گفت: از مهم‌ترین اولویت‌های های کاری ما در سال جاری حفاظت و آزادسازی بستر و حریم رودخانه‌هاست که با هماهنگی دفتر مهندسی رودخانه شرکت آب منطقه‌ای تهران و شهرداری‌های پنج‌گانه شهرستان دماوند انجام می‌شود.

, *تخریب ۴۹ فقره مستحدثات غیرمجاز در بستر و حریم رودخانه‌های دماوند و آبعلی/ آزادسازی حدود ۲۲٫۳ هکتار از بستر و حریم رودخانه‌های دماوند و آبعلی, *تخریب ۴۹ فقره مستحدثات غیرمجاز در بستر و حریم رودخانه‌های دماوند و آبعلی/ آزادسازی حدود ۲۲٫۳ هکتار از بستر و حریم رودخانه‌های دماوند و آبعلی, رودخانه‌های دماوند و آبعلی,
,
,

انتهای پیام/رض

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه