logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

بازدید رئیس کمیسیون معماری شهرسازی و فنی عمرانی شورای شهر از منطقه دو همدان

بازدید رئیس کمیسیون معماری شهرسازی و فنی عمرانی شورای شهر از منطقه دو همدان
رئیس کمیسیون معماری شهرسازی و فنی عمرانی شورای اسلامی شهر همدان به همراه نایب رئیس شورا ، مدیر منطقه دو شهرداری همدان و کارشناسان امور عمرانی شهرداری منطقه دو از پروژ های آسفالت و نقاط دیگر این منطقه بازدید به عمل آورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند؛  در این بازدید از اجرای طرح آسفالت بلوار مطهری (چهار راه مزدقینه) بازدید شد.
همچنین از پیاده روهای مناطق نایب احمد، کوی محمدیه و بلوار رنجبران، 18 متری حکما بازدید به عمل امد و در این بازدید ابراهیم مولوی رئیس کمیسیون معماری شهرسازی و فنی عمرانی شورای اسلامی شهر همدان در جمع خبرنگاران ، بر اولویت قرار دادن اجرای طرح پیاده رو سازی بلوارهای مورد نظر و اجرای آسفالت 18 متری حکما تاکید کرد.
همچنین در ادامه در بازدید از منطقه مزدقینه مولوی بر تملک ملک 21 هزار متری جهت احداث پارک جنگلی و فضای سبز تاکید کرد و گفت: منطقه مزدقینه از مناطق کمتر برخوردار بوده و نیازمند توجه مدیریت شهری است و با احداث پارک در این منطقه می توان خدمتی به شهروندان نمود چنانچه این امر نیز از خواسته های اهالی مزدقینه است.
وی در ادامه در بازدید از چهار راه مزدقینه اظهار کرد: اصلاح و هدایت آبهای سطحی این نقطه از شهر از مهمترین طرح هایی است که شهرداری باید به آن بپردازد.
گفتنی است در این بازدید، مقرر شد که دو طرف بلوار نایب احمد ،جاده محمدیه و بلوار شهید رنجبران جدول گذاری و پیاده رو سازی شود و نیز برای خیابان 18 متری حکما جنب بیمارستان بعثت زیری سازی ،جدول گذاری ،پیاده رو سازی و اصلاح هندسی انجام شود  همچنین بلوار پانزده فروردین با عنایت به قرار گیری در مسیر و محور توریستی شهر همدان مورد بازسازی و اصلاح کامل قرار گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه