جریمه ۳۰ میلیونی خداداد عزیزی

جریمه ۳۰ میلیونی خداداد عزیزی
کمیته انضباطی رای خود را در خصوص اتفاقات دیدار تیم‌های ابومسلم خراسان و پارسه تهران اعلام کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناکمیته انضباطی احکامش را درباره اتفاقات دیدار تیم های ابومسلم خراسان و پارسه تهران اعلام کرد. پس از گزارش ناظر داوری و ناظر این بازی که روز 9 اسفند 92 در مشهد برگزار شده بود، مسعود حنطه سرمربی تیم ابومسلم خراسان که در جریان بازی به دلیل اعتراضات مکرر داور اخراج شده بود، به توبیخ کتبی و پرداخت 5 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. رای صادره قطعی است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

محمد رستمی بازیکن تیم ابومسلم خراسان که او هم به دلیل اهانت به داور مسابقه اخراج شده بود، یک جلسه محروم و 5 میلیون ریال جریمه نقدی شد.رای صادره قطعی است.

,

باشگاه ابومسلم به دلیل تخلفات وسیع تماشاگران این تیم و با توجه به سوابق قبلی، به برگزاری یک دیدار بدون حضور تماشاگران و پرداخت 50 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. این رای در بخش جریمه نقدی قابلیت تجدیدنظر خواهی در کمیته استیناف را دارد و در بخش انجام بازی بدون تماشاگر قطعی است.

,

خداداد عزیزی به دلیل اهانت به داور و تحریک تماشاگران، به پرداخت 30 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. هر گونه فعالیت رسمی مرتبط با فوتبال خداداد عزیزی منوط به پرداخت جریمه نقدی است. رای صادره قطعی است.

,

انتهای پیام/ن

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه