حجت الاسلام سرایی:
آثار شهید مطهری مبنای فکری نظام اسلام بود
همایش حکمت مطهر با حضور مربیان عقیدتی ، هادیان سیاسی و فرماندهان حوزه ها و پایگاههای مقاومت در محل سالن اجتماعات کانون فرهنگی ناحیه هریس برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هریس پویا حجت الاسلام عبدالرحیم نجقلی زاده سرایی جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه عاشورا در این همایش اظهار داشت: آثار شهید مطهری از جانب حضرت امام(ره) مورد تایید بود و این نشان از عظمت آثار قلمی آن شهید بزرگوار دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هریس پویا,وی ادامه داد: خمیرمایه و عزت امروز ما در سایه معنویت است همان معنویتی که دشمنان ما از آن در هراسند نه از عده و عُده ما و دشمن نیز در جبهه تکفیری به فکر ایجاد تفکرات اعتقادی جهت تقابل با جبهه حق است ولی با همه تلاش دشمنان، ملت مسلمان با نگاه تیز بینانه و روحیه اخلاص و معنویت در مقابل آن ایستاده اند.
,گفتنی است در پایان این همایش از مربیان و هادیان سیاسی برتر تجلیل به عمل آمد.
,انتهای پیام/م
, انتهای پیام/م]
ارسال دیدگاه