به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر عبدالجلیل کلانتر هرمزی در بدو ورود به شهرستان بیجار در گفتگو با خبرنگار بام ایران،ضمن اظهار خرسندی جهت حضور در دیار بیجار گروس،اظهار داشت:هدف حضور تیم پزشکی در این شهرستان خدمت به محرومین است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران,وی با بیان اینکه یکی از آرزوهایم حضور در دیار بیجار گروس با توجه به بیان مشکلات آن از زبان دوستان بود،گفت به حمد خدا امروز توانستم با هدف خدمت به بیماران نیازمند در این منطقه به همراه همکارانم حضور پیدا کنم.
,سرپرست تیم تیم فوق تخصصی جراحی پلاستیک با تاکید بر اینکه این سفر،اولین برنامه تیم در سال 95 است،بیان داشت: در طی 14 سفر قبلی به مناطق محروم بالغ بر 10 هزار و 700 نفر از بیماران نیازمند توسط همکاران این تیم ویزیت شده اند.
,کلانتری هرمز خاطر نشان کرد: در طی 14 سفر قبلی تیم پزشکی ، بالغ بر 750 بیمار شکاف لب نیز تحت عمل جراحی قرار گرفته اند.
,وی با تاکید بر اینکه تعداد 2 هزار نفر از بیماران نیازمند در مناطق محروم به دلیل کمبود امکانات جهت مداوا به تهران و یا مرکز استان ها انتقال داده شده اند،اظهار داشت: پیش بینی می شود در طی 4 روز اقامت این تیم پزشکی در شهرستان بیجار بیش از هزار بیمار ویزیت و مورد عمل جراحی قرار بگیرند.
,دکتر کلانتری هرمز یادآور شد: تیم فوق تخصصی جراحی پلاستیک متشکل از 5 پزشک فوق تخصصی جراحی پلاستیک،2 نفر پرستار اتاق عمل ،یک پزشک ارتدونسی،2 نفر مسئول آی تی و سمعی بصری است و امیداوریم در طی این 4 روز منشا خیر برای این شهرستان محروم باشیم.
,لازم به ذکر است این تیم پزشکی از امروز به مدت چهار روز در بیمارستان امام حسین (ع) به بیماران نیازمند خدمات رسانی می کنند.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه