logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در گفت‌وگو با دانا مطرح کرد؛

اسنادی داریم که می‌توانیم در قبال دزدی آمریکا عمل متقابل انجام دهیم/ محکومیت 50 میلیارد دلاری آمریکا در محاکم ایران/ باید کل آمریکا را بفروشند تا غرامت ایران را بدهند

اسنادی داریم که می‌توانیم در قبال دزدی آمریکا عمل متقابل انجام دهیم/ محکومیت 50 میلیارد دلاری آمریکا در محاکم ایران/ باید کل آمریکا را بفروشند تا غرامت ایران را بدهند
ابوالفضل ابوترابی با اشاره به غارت 2 میلیارد دلاری آمریکا از ایران اظهارداشت:از لحاظ حقوق بین‌الملل "عمل متقابل" کاملا پذیرفته شده است و آمریکایی‌ها در محاکم جمهوری اسلامی ایران 50 میلیارد دلار محکوم شده‌اند و ما می‌توانیم از این 50 میلیارد دلار، 2 میلیارد دلار را طبق حقوق بین‌الملل مصادره کنیم.
[

ابوالفضل ابوترابی عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به غارت 2 میلیارد دلاری آمریکا از ایران اظهارداشت: از لحاظ حقوق بین‌الملل "عمل متقابل" کاملا پذیرفته شده است و ما می‌توانیم برای مقابله با این اقدام آمریکایی‌ها عمل متقابل انجام دهیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: ما امکانات و اسنادی داریم که می‌توانیم در مقابل دزدی آمریکایی‌ها عمل متقابل انجام دهیم و اگر از این فرصت استفاده نکنیم، این جسارت‌های آمریکایی‌ها بیشتر می‌شود.

,

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: آمریکا در زمینه بمب‌های شیمیایی که صدام استفاده کرد، کمک بسیار زیادی به رژیم بعث داشت و همچنین آمریکا گروهک منافقین را در لیست گروهک‌های تروریستی ثبت کرد و بعد از گذشت مدتی آن را از لیست خارج کرد و ما هفده‌هزار قربانی ترورسیم در کشور داریم.

,

ابوترابی با بیان اینکه گروهک‌های تروریستی مختلفی از سوی آمریکا هدایت و فرماندهی می‌شوند عنوان کرد: اگر ما آمریکا را مجبور به جبران کنیم، باید کل آمریکا را بفروشند تا بتوانند غرامت‌هایی که از طریق حمایت آمریکا از تروریسم حاصل می‌شود را جبران کنند.

,

وی ادامه داد: در قواینن بین الملل عمل متقابل دیده شده و کوتاهی از انجام عمل متقابل موجب جسورتر شدن آمریکایی‌ها می‌شود.

,

عضو کمیسیون حقوقی مجلس گفت: آمریکایی‌ها در محاکم جمهوری اسلامی ایران 50 میلیارد دلار محکوم شده‌اند و ما می‌توانیم از این 50 میلیارد دلار، 2 میلیارد دلار را طبق حقوق بین‌الملل مصادره کنیم.

,

ابوترابی با بیان اینکه کمیسیون‌های مجلس به شدت درگیر بررسی برنامه ششم توسعه هستند اظهار داشت: متاسفانه کمیسیون حقوقی مجلس فرصت بررسی دزدی 2میلیارد دلاری آمریکایی‌ها را ندارد و این موضوع در کمیسیون بررسی نشده است.

,

 

,

 

,

انتهای پیام/نج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه