3سال و نیم زندان برای مدیر بایرن مونیخ
رئیس باشگاه بایرن مونیخ به سه سال و نیم حبس به خاطر عدم پرداخت مالیاتش محکوم شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانادر چهارمین و آخرین روز از محاکمه مالیاتی اولی هوینس، این مدیر 62 ساله خاطی شناخته شد و به 42 ماه حبس از سوی دادگاه مونیخ محکوم شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, در چهارمین و آخرین روز از محاکمه مالیاتی اولی هوینس، این مدیر 62 ساله خاطی شناخته شد و به 42 ماه حبس از سوی دادگاه مونیخ محکوم شد.,
این حکم که از طرف دادگاه اعلام شد، در حالی انتشار یافت که در ابتدای جلسه پنجشنبه (امروز) دادستان درخواست 5 سال حبس کرد.
,
دادگاه با بررسی مدارک و شواهد آنچه از سوی این مدیر موفق و وکیلش عنوان شد، را صحیح ندانست و رای خود را صادر کرد.
,
هوینس که به عنوان بازیکن، مدیر ورزشی و رئیس باشگاه، خدمات بسیار زیادی به بایرن و فوتبال آلمان کرده و افتخارات ملی و باشگاهی بیشماری کسب کرده، از ماهها قبل متهم بود که مالیات چند ساله یکی از حسابهایش در سوئیس را نپرداخته است.
,
انتهای پیام/ن
]
ارسال دیدگاه