عبدالله ویسی: تا پای جان برای قهرمانی می‌جنگیم

عبدالله ویسی: تا پای جان برای قهرمانی می‌جنگیم
سرمربی استقلال خوزستان گفت: به رضای خدا راضی هستیم و برای موفقیت و قهرمانی تا پای جان می‌جنگیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛عبدالله ویسی در نشست خبری پس از پیروزی تیمش در برابر پدیده گفت: بازی پراسترس و کشنده‌ای را بردیم و خوشحالم که موفق شدیم. این پیروزی را به مردم خوب خوزستان تقدیم می‌کنم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: به بازیکنانم تبریک می‌گویم، آنها نشان دادند که لایق این همه هفته صدرنشینی هستند، امیدوارم هفته آخر هم نتیجه لازم را کسب کنیم و مقابل ذوب‌آهن موفق باشیم.

,

ویسی با اشاره به حمایت ویژه مردم اهواز از تیمش هم گفت: همانطور که امروز در مشهد با این فاصله زیاد از اهواز، هواداران از ما حمایت کردند، شک ندارم که ورزشگاه غدیر در بازی با ذوب‌آهن پر می‌شود. تیم ما با قلبش بازی می‌کند، این بازیکن است که به مربی شخصیت می‌دهد. می‌توانستند به شکلی کار کنند که هفته سوم شعار حیا کن برایم سرداده شود و می‌توانستند جوری هم کار کنند که مثل امروز برای قهرمانی بجنگیم.

,

سرمربی استقلال خوزستان در خصوص داور این دیدار هم گفت: به داوران خسته‌نباشید می‌گویم و می‌دانم که آنها هم استرس زیادی دارند تا بهترین قضاوت ممکن را داشته‌باشند.

,

 

,

انتهای خبر

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه