logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رئیس کمیسیون صادرات خدمات فنی اتاق بازرگانی خراسان رضوی:

رفت‌وآمد هیات‌های تجاری خارجی به استان، کمکی به معضل رکود نکرده است

رفت‌وآمد هیات‌های تجاری خارجی به استان، کمکی به معضل رکود نکرده است
رئیس کمیسیون صادرات خدمات فنی و مهندسی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی گفت: آحاد جامعه می‌توانند فشار ناشی از تورم را تاب بیاورند اما آنچه در بخش معیشت عمومی نگران‌کننده است، افزایش بیکاری اعضای خانواده‌هاست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صنعت8، محمدرضا رئیسی، رئیس کمیسیون صادرات خدمات فنی و مهندسی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی در در اولین نشست این کمیته در سال 95 اظهار داشت: پس از امضای برجام و با ایجاد تحول در شرایط سیاسی و دیپلماتیک کشور، رفت‌وآمد هیات‌های تجاری خارجی به استان افزایش چشمگیری داشته است، اما نظر به تداوم رکود در بخش‌های مختلف اقتصادی، باید بررسی جامعی انجام پذیرد که این حضور پُررنگ تا چه میزان به سرمایه‌گذاری و در پِی آن سود تبدیل شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صنعت8,

 

,

وی تاکید کرد: آحاد جامعه می‌توانند فشار ناشی از تورم را تاب بیاورند اما آنچه در بخش معیشت عمومی نگران‌کننده است، افزایش بیکاری اعضای خانواده‌هاست.

,

 

,

رئیسی افزود: امسال که «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» نام گرفته، دغدغه جدی جا افتادن واژگان «اقدام و عمل» در مجموع عملکرد بخش اقتصادی کشور است و این می‌تواند در بلندمدت، بخش‌های مختلف را به دشواری دچار کند.

,

 

,

رئیس کمیسیون صادرات خدمات فنی و مهندسی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی در ادامه بیان کرد: بازارهای کشورهای مختلف برای حضور بخش صادراتی و خدماتی آمادگی فراوانی دارند اما ضعف بدنه اقتصادی کشور باعث شده تا بخش خصوصی نتواند به صورت مستقل به این بازارها ورود پیدا کند. متقابلا شاهدیم در کشورهایی نظیر ترکیه، دولت به طرح‌ها و بازارهای سرمایه‌گذاری فرامرزی ورود پیدا می‌کند و در ادامه، کار اجرایی را به شرکت‌های خصوصی می‌سپارد. این ورود قدرتمند با پشتوانه دولتی، رشد بخش خصوصی را منجر می‌شود و می‌تواند به تجربه ارزشمندی برای یک همراهی موثر میان دولت و بخش خصوصی اقتصاد، بدل گردد.

,

 

,

رئیسی خاطر نشان کرد: متاسفانه در حال حاضر ما یک مجموعه یا شرکت خصوصی بسیار قوی نداریم که بتواند در همین رفت و آمد هیات‌های خارجی، پای میز مذاکره با قوی‌ترین و بزرگ‌ترین شرکت‌های اقتصادی اروپایی یا آسیایی بنشیند و این مسئله از فشاری نشات می‌گیرد که باعث شده ظرفیت‌ها در بخش غیردولتی بالقوه بمانند.

,

 

,

وی بازار کشورهای همسایه را بسیار مستعد ارزیابی کرد و گفت: این جنس فرصت‌ها در این رکود اقتصادی نباید از دست بروند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه