logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

موسوی با تعجب از خبر محرومیتش: تنها خواسته‌ام احترام به ملی‌پوشان والیبال بود

موسوی با تعجب از خبر محرومیتش: تنها خواسته‌ام احترام به ملی‌پوشان والیبال بود
ملی‌پوش تیم ملی والیبال با تعجب از خبر محرومیتش گفت: من به هیچ کس توهین نکردم و تنها خواسته‌ام احترام به ملی‌پوشان والیبال بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامحمد موسوی اظهار کرد: وقتی خبر محرومیتم را در سایت فدراسیون دیدم بسیار تعجب کردم. اصلا موضوع خاصی پیش نیامده بود. چند روز قبل همراه تیم متین ورامین در سالن فدراسیون تمرین می‌کردم و فکر می‌کردم مطابق معمول ما دو ساعت زمان تمرین داریم اما گویا سرپرست تیم متین ورامین یک ساعت و نیم سالن را اجاره کرده بود. زمانی که تمرین تیمی تمام شد احساس کردم که باید قدری بیشتر تمرین کنم تا بدنم آسیب نبیند و بتوانم طبق زمان بندی مشخص به کار خودم پایان دهم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, محمد موسوی اظهار کرد: وقتی خبر محرومیتم را در سایت فدراسیون دیدم بسیار تعجب کردم. اصلا موضوع خاصی پیش نیامده بود. چند روز قبل همراه تیم متین ورامین در سالن فدراسیون تمرین می‌کردم و فکر می‌کردم مطابق معمول ما دو ساعت زمان تمرین داریم اما گویا سرپرست تیم متین ورامین یک ساعت و نیم سالن را اجاره کرده بود. زمانی که تمرین تیمی تمام شد احساس کردم که باید قدری بیشتر تمرین کنم تا بدنم آسیب نبیند و بتوانم طبق زمان بندی مشخص به کار خودم پایان دهم.,
 
,
وی افزود: متاسفانه هنوز دقایقی از تمرین انفرادی‌ام نگذشته بود که آقای الماسی (کارمند فدراسیون) آمد و گفت که باید سالن را ترک کنم وگرنه چراغ را خاموش خواهد کرد. من هم گفتم باید تمرین خودم را ادامه دهم. حداقل چند دقیقه صبر کنید. اما متاسفانه برخورد خوبی انجام نشد و من اصلا فکر نمی‌کردم برق سالن را قطع کنند و بخواهند من که سال‌ها در آن تالار تمرین کرده‌ام، تمرینم را نیمه کاره بگذارم و بروم.
,
 
,
موسوی یادآور شد: به همین دلیل برای اعتراض به دفتر اداری فدراسیون و پیش دریابگی (رییس دفتر داورزنی) رفتم و به او گفتم یعنی ما به عنوان بازیکنان تیم ملی آنقدر احترام نداریم که پنج دقیقه بیشتر سالن را بیشتر در اختیارمان قرار دهید و اینگونه برخورد نکنید. البته او هم حرف‌هایی زد و در نهایت من رفتم اما هیچ توهینی در این میان صورت نگرفت. به هیچ وجه موضوع خاصی نبود و من هم همه چیز را فراموش کردم.
,
 
,
موسوی گفت: تعجب می‌کنم که خبر محرومیت من در سایت فدراسیون منعکس شد. من فقط با صدای بلند پرسیدم ما ملی پوشان آنقدر احترام نداریم که چند دقیقه بیشتر تمرین کنیم؟ در زمانی این سوال را پرسیدم که فدراسیون تقریبا تعطیل بود و کسی جز ما در آنجا نبود. بعدها شنیدم که رفتند و گفتند که محمد موسوی به مسوولان فدراسیون توهین کرده است که به هیچ وجه صحت ندارد. اما واقعا ناراحت شدم که این برخوردها را دیدم. سالن فدراسیون والیبال واقعاً متعلق به چه کسانی است؟ من بارها به صورت انفرادی در زمان‌های مختلف در این سالن تمرین کرده‌ام و هیچگاه حاشیه‌ای پیش نیامد و حالا فکر نمی‌کنم این برخورد با من درست باشد.
,
 
,
وی در پایان گفت: من همیشه پای کارهایی که می‌کنم می‌ایستم. قبول دارم که آن روز بعد از تمرین کمی ناراحت شدم و با صدای بلند حرف زدم اما به هیچ وجه به کسی توهین نکردم و تنها خواسته‌ام احترام به ملی‌پوشان بود.
,
 
,
انتهای پیام
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه