اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

فتونیوز/فرزاد حسنی باید عذرخواهی می‌کرد

فتونیوز/فرزاد حسنی باید عذرخواهی می‌کرد
مدیرکل روابط عمومی صدا و سیما: اگرچه فرزاد حسنی مجری توانمند و شناخته شده‌ای است اما تفاوتی میان صراحت و توهین به دیگران قائل نمی‌شود که اگر تفاوت میان این دو را تشخیص می‌دادند، با آن لحن با شرکت کننده در مسابقه صحبت نمی‌کردند.
[

به گزارش سرویس چندرسانه‌آی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ داوود نعمتی انارکی، مدیرکل روابط عمومی صدا و سیما در گفت و گو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در مورد اختصاص آنتن زنده به فرزاد حسنی مجری برنامه اکسیر برای توجیه کردن توهین به یکی از شرکت کنندگان در این برنامه اظهار داشت: بنده در مورد این موضوع با اقای میرحسینی مدیر شبکه سه صحبت کرده و انتقاد ها نسبت به رفتار فرزاد حسنی را به وی انتقال دادم و پیشنهاد دادم که آقای حسنی از مخاطبان درباره این رفتار خود عذرخواهی کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با بیان اینکه در نهایت آقای حسنی در برنامه مردم چه می گویند عذرخواهی کرد اظهار داشت: اگرچه فرزاد حسنی مجری توانمند و شناخته شده‌ای است اما تفاوتی میان صراحت و توهین به دیگران قائل نمی‌شود که اگر تفاوت میان این دو را تشخیص می‌دادند، با آن لحن با شرکت کننده در مسابقه صحبت نمی‌کردند.

,
 
,

 

,

, , ,

مدیرکل روابط عمومی صدا و سیما در ادامه افزود: به اعتقاد من اگر فرزاد حسنی یک کلام عذرخواهی می‌کرد بسیار بهتر بود تا اینکه در برنامه مردم چه می گویند به توجیه و تفسیر برنامه و علت رفتار خود بپردازد؛ انتقاد ها نسبت به برنامه زنده فرزاد حسنی را نیز به آقای میرحسینی انتقال داده‌ام و حتی اگر رفتار غیر عمد بوده باید با یک معذرت خواهی کوتاه و ساده این موضوع را تمام می کردند.

,

نعمتی انارکی با بیان اینکه فرزاد حسنی روی لبه توهین به مخاطب صحبت کرد اظهار داشت: اگر از ابتدا آقای حسنی می توانستند تفاوت میان توهین و صراحت را قائل شوند، هیچگاه شرایط این برنامه به این شکل پیش نمی‌رفت.

,

وی در پاسخ به این سوال که برخی معتقدند پشت صحنه‌ برنامه اکسیر ساختگی بود، تصریح کرد: نمی توانم در این خصوص اظهار نظری داشته باشم؛ این بر عهده مخاطب است که این برنامه را ساختگی بداند و یا اینکه آن را قبول کند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه