logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد:

مردم تا سال 97 امیدی به بهبود مسکن نداشته باشند/ کارخانه های کاشی و سرامیک یزد در منجلاب رکود مسکن

مردم تا سال 97 امیدی به بهبود مسکن نداشته باشند/ کارخانه های کاشی و سرامیک یزد در منجلاب رکود مسکن
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد در مصاحبه با خبرنگار یزد رسا گفت: خروج از رکود بازار مسکن در سال 95 غیر واقعی و توهمی بیش نیست چرا که بر اساس فرمول‌های اقتصادی حداکثر 2 سال تا سال 97 زمان لازم است تا رونق به این بازار بازگردد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد در مصاحبه با خبرنگار یزد رسا با اشاره به تاثیر افزایش تسهیلات در رکود مسکن اظهار داشت: افزایش تسهیلات مسکن می‌تواند تا حدودی تاثیر در خروج مسکن از رکود داشته باشد به شرطی که بتواند کسری پول مردم را برای خرید جبران کند ولی با وجود قیمت های بسیار بالا جبران کسری امکان پذیر نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزد رسا,

علیرضا فرشید به یکی از اقداماتی که دولت می‌تواند برای رونق بخش مسکن انجام دهد اشاره کرد و افزود: افزایش قدرت خرید از طریق تحریک تقاضاست و یکی از راهکار‌های تحریک تقاضا این است که قدرت خرید متقاضیان افزایش پیدا کند و از مجموع متقاضیان مسکن، افرادی که برای بار اول قصد دارند صاحب خانه شوند دراولویت قرار بگیرند.
وی درخصوص اینکه برخی کارشناسان معتقدند که بازار مسکن در سال 95 از رکود خارج می‌شود اذعان کرد: خروج از رکود بازار مسکن در سال 95 غیر واقعی و توهمی بیش نیست چرا که بر اساس فرمول‌های اقتصادی حداکثر 2 سال تا سال 97 زمان لازم است تا رونق به این بازار بازگردد.
فرشید تاکید کرد: بخش مسکن به عنوان یکی از اجزای مهم اقتصاد ملی از بخش‌ها و بازارهای مختلف اقتصادی کشور تاثیر می‌پذیرد و نوسانات و تغییر و تحولات در این بازارها و بخش‌های اقتصادی باعث ایجاد شوک یا نوسان در بخش مسکن می‌شود.
وی با بیان اینکه بسیاری از واحدهای صنفی وابسته به مسکن دچار مشکل در فروش محصولات خود شده اند افزود: رکود مسکن سبب شده کارخانه های کاشی و سرامیک یزد در وضعیت ناب به سامانی قرار بگیرند.
وی با اشاره به اینکه امروز هزاران شغل ما با مسکن ارتباط مستقیم و غیر مستقیم دارد، اظهارداشت: مسکن نیاز جامعه بوده است اما در سال‌های اخیر از مسکن نه برای نیاز مردم بلکه متأسفانه مورد سوء استفاده قرار گرفته است.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد با بیان اینکه خروج از رکود می تواند قیمت مسکن را گران می کند گفت: برنامه ریزی دولت باید به گونه ای معقول و منطقی باشد تا شاهد افزایش قیمت های نجومی در این بخش نباشیم.

,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/ ه*

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه