اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

افشاگری علیه رئیس‌جمهور موقت برزیل

افشاگری علیه رئیس‌جمهور موقت برزیل
ویکی‌لیکس سندی مربوط به سال ۲۰۰۶ منتشر کرده که نشان می‌دهد «مایکل تمر» رئیس‌جمهور موقت برزیل، «خبرچین» سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس،  در حالی که بحران سیاسی در برزیل بر سر برکناری دیلما روسف ادامه دارد، ویکی‌لیکس اسنادی منتشر کرده که نشان می‌دهد رئیس‌جمهور موقت کنونی این کشور، با سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا ارتباط داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


به دنبال حکم مجلس سنای برزیل به تعلیق دیلما روسف از ریاست جمهوری این کشور، بحران در این کشور آمریکای لاتین شدت گرفت.

پس از این حکم، «مایکل تمر» معاون رئیس‌جمهور برزیل به عنوان رئیس‌جمهوری موقت این کشور زمام امور را بدست گرفته است.

به گزارش راشا تودی، حالا سایت افشاگر «ویکی‌لیکس» دو سند به تاریخ 11 ژانویه و 21 ژوئن سال 2006 منتشر کرده کهنشان می‌دهد «تمر» خبرچین سازمان اطلاعات آمریکا بوده است.

گفته می‌شود که تمر از طریق کانال تلگرام با سفارت آمریکا در برزیل مرتبط شده و اطلاعات حاوی محتوای «محرمانه» و «تنها برای استفاده دولتی» بوده است.

در یکی از سندها، ‌رئیس‌جمهوری موقت کنونی برزیل اطلاعاتی حاوی تحلیل وضعیت سیاسی این کشور در زمان ریاست جمهوری لولا داسیلوا را ارسال کرده که یکی از دریافت کنندگان این اطلاعات، «مرکز فرماندهی جنوبی آمریکا» بود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه