logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نماینده مردم بروجن:

انتظار مردم چهارمحال و بختیاری برای شنیدن سوت قطار در سال 92 به پایان نرسید

انتظار مردم چهارمحال و بختیاری برای شنیدن سوت قطار در سال 92 به پایان نرسید
بهره‌برداری از طرح راه‌آهن چهارمحال و بختیاری و اتصال این استان به شبکه ریلی کشور یکی از مهمترین مطالبات مردم این استان است که این امر در سال 92 نیز محقق نشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، امیرعباس سلطانی، نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با جهانبین نیوز اظهار کرد: وعده‌های بسیاری از سوی دولتمردان در سال جاری و سال‌های گذشته داده شد که بسیاری از آن‌ها یا محقق نشده و یا نیمه‌تمام باقی مانده است.

وی افزود: بهره‌برداری از طرح راه‌آهن چهارمحال و بختیاری و اتصال این استان به شبکه ریلی کشور سال‌ها است که به یکی از مهمترین مطالبات مردم این استان تبدیل شده به نحوی که آن‌ها را سال‌ها برای شنیدن صدای سوت قطار به انتظار گذاشته است ولی تاکنون این مخم محقق نشده است.

سلطانی ادامه داد: ایمن‌سازی جاده‌ها و محورهای پرخطر استان، تکمیل پروژه پتروشیمی بروجن و رونق اشتغال از دیگر وعده‌هایی بود که در سال جاری نیز محقق نشد.

نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی در ادامه، تحقق حماسه سیاسی را مهمترین رویداد سال جاری دانست و گفت: مردم با حضور حداکثری خود به یکی از مهمترین مطالبات مقام معظم رهبری بار دیگر به خوبی پاسخ دادند و با حضور حداکثری خود پای صندوق‌های رای نشان دادند که در هر شرایطی پای نظام و انقلاب خود ایستاده‎اند.

سلطانی با ارزیابی عملکرد مسئولان اجرای کشور در سال 92، تصریح کرد: با توجه به اینکه نیمه اول امسال از سوی دولت دهم و نیمه دولت از سوی دولت یازدهم اداره شد، باید گفت که دولت دهم عملکرد خوبی از خود به جای نگذاشت و دولت یازدهم هم تاکنون در حد متوسط قائل شده است.

وی افزود: دولت یازدهم با شعارهای انتخاباتی خود توقع مردم کشور را بالا برد و تاکنون نتوانسته پاسخگوی این توقعات باشد و در حد و اندازه آن عمل کند و ضروری است تا با تلاش بیش از پیش بتواند به این مطالبات مردمی به خوبی پاسخگو باشد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, جهانبین نیوز ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه