فرار بزرگ اصلاح‌طلبان از اظهار نظر در مورد دیدار فائزه هاشمی با بهائیان/

اشرف بروجردی:ازخودشان بپرسید/ راکعی: ترجیح می دهم در این مورد صحبتی نکنم/ موسوی تبریزی: صلاح نمی دانم صحبت کنم/سلامتی: نمی توانم پاسخ بدهم

اشرف بروجردی:ازخودشان بپرسید/ راکعی: ترجیح می دهم در این مورد صحبتی نکنم/ موسوی تبریزی: صلاح نمی دانم صحبت کنم/سلامتی: نمی توانم پاسخ بدهم
بعد از اینکه هاشمی رفسنجانی هم نسبت به این دیدار واکنش نشان داده است باید دید چرا اصلاح طلبان حاضر به انتقاد از رفتار و عملکرد دختر هاشمی نیستند.
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طی روزهای گذشته، عکسی از دیدار فائزه هاشمی با یکی از اعضای ارشد فرقه بهائیت در فضای مجازی منتشر شد که واکنش های گسترده ای را به دنبال داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

علما و مراجع دینی بار دیگر بر کافر بودن بهاییان تأکید کردند و همه رسانه های اصولگرا و مذهبی این قبح شکنی از سوی فرزند هاشمی را محکوم کردند؛ این واکنش ها تا حدی گسترش یافت که آیت الله نیز سکوت خود را در قبال این کار فائزه هاشمی شکست و گفت: فائزه اشتباه بدی کرده و باید آن را تصحیح و جبران کند.

,

 

,

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: فرقه ضاله بهاییت یک فرقه استعمار ساخته و منحرف است که همیشه با همین انحراف شناخته‌شده و ما همیشه از این فرقه تبری جسته و می‌جوییم.

,

 

,

اما در این میان سکوت اصلاح طلبان و رسانه های وابسته به آنها معنای دیگری به دنبال داشت؛ رسانه ها و تئوریسین های اصلاحات این موضوع را بایکوت کردند و حتی هنگامی که خبرنگار دانا به سراغ برخی از اصلاح طلبان رفت تا واکنش آنها را نسبت به این اقدام فائزه بسنجد، این افرhد بعد از شنیدن سوال از پاسخگویی به آن طفره رفتند.

, دانا,

 

,

واکنش تعدادی از اصلاح طلبان به اقدام اخیر فائزه هاشمی در زیر آمده است:

,

 

,

جواد اطاعت: من تلفنی گفتگو انجام نمی دهم؛ تنها در حوزه تخصصی خودم به سوالات پاسخ می‌دهم.

, جواد اطاعت, جواد اطاعت,

 

,

اشرف بروجردی: چرا این موضوع را از من می پرسید؟ از خودشان بپرسید.

, اشرف بروجردی, اشرف بروجردی,

 

,

محمد سلامتی: سوالات به این شکل را نمی توانم پاسخ بدهم؛ انشااله در یک فرصت دیگر حضوری صحبت خواهیم کرد.

, محمد سلامتی, محمد سلامتی,

 

,

غلامحسین کرباسچی: در جلسه هستم بعدا زنگ بزنید.

, غلامحسین کرباسچی, غلامحسین کرباسچی,

 

,

محسن میردامادی: در موقعیتی نیستم که بتوانم صحبت کنم.

, محسن میردامادی, محسن میردامادی,

 

,

ابطحی: در جلسه ام بعداً تماس بگیرید.

, ابطحی, ابطحی,

 

,

فاطمه راکعی: ترجیح می دهم در این مورد صحبتی نکنم چون همان طور که آقای هاشمی گفته است، فائزه باید اشتباهش را جبران کند.

, فاطمه راکعی, فاطمه راکعی,

 

,

شکوری راد: مصاحبه نمی کنم.

, شکوری راد, شکوری راد,

 

,

عبداله ناصری: در این مورد مصاحبه نمی کنم.

, عبداله ناصری, عبداله ناصری,

 

,

موسوی تبریزی: در مورد این مسئله صلاح نمی دانم صحبت کنم.

, موسوی تبریزی, موسوی تبریزی,

 

,

بعد از اینکه هاشمی رفسنجانی هم نسبت به این دیدار واکنش نشان داده است باید دید چرا اصلاح طلبان حاضر به انتقاد از رفتار و عملکرد دختر هاشمی نیستند.

,

انتهای پیام./ط

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه