اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رییس سازمان بسیج جامعه زنان مطرح کرد:

لزوم ساخت مستند از زندگی بانوان قرآنی

لزوم ساخت مستند از زندگی بانوان قرآنی
مینو اصلانی تصریح کرد: لازم است که این بانوان روح قرآنی که در زندگی شان حاکم شده و اثراتی که بر خود و خانواده شان به همراه داشته را برای دیگران بیان کنند و از آن برنامه های مستندی تهیه شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رییس سازمان بسیج جامعه زنان در سی و سومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم در گفت و گو با زنان خبر با اشاره به تجلیل از بانوان قرآنی عنوان کرد: در نشست هم اندیشی بازخوانی نقش زنان از منظر قرآن در عصر حاضر  پرداختن به وظایف بانوانی که بر اساس قرآن زندگی خود را تنظیم می‌کنند از محور های این نشست بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  رییس سازمان بسیج جامعه زنان در سی و سومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم در گفت و گو با,  , زنان خبر,  , با اشاره به تجلیل از بانوان قرآنی عنوان کرد: در نشست هم اندیشی بازخوانی نقش زنان از منظر قرآن در عصر حاضر  پرداختن به وظایف بانوانی که بر اساس قرآن زندگی خود را تنظیم می‌کنند از محور های این نشست بود.,

وی افزود:  با توجه به اینکه یک بانوی قرآنی نمادی از یک زن مسلمان و مجاهد است که ضمن اینکه بسیار فعال و پویاست توجه ویژه‌ای به خانواده دارد در برابر آنچه در جهان اتفاق می‌افتد و در برابر هجمه‌ای که دشمن به جهان اسلام در مورد موضوعات فرهنگی و حیا زدا دارد، چه وظایفی دارد؟

,

اصلانی ادامه داد: برگزاری این گونه از رقابت های قرآنی تاثیر عمیق فرهنگی دارد و معرفی بانوان فعال قرآنی در داخل و خارج از کشور سبب ایجاد انگیزه زیادی بین جوانان و دختران می شود.

,

رییس سازمان بسیج جامعه زنان اظهار داشت: دربین برگزیدگان هفتمین دوره این همایش افرادی در زمینه های هنرهای قرآنی، رسانه های قرآنی به چشم می خوردند و  تنوع انتخاب این افراد بسیار مطلوب است و این تنوع انتخاب سبب علاقه دختران و جوانان برای حضور در رقابت های قرآنی می شود.

,

وی یادآور شد: لازم است که این بانوان روح قرآنی که در زندگی شان حاکم شده و اثراتی که بر خود و خانواده شان به همراه داشته را برای دیگران بیان کنند و از آن برنامه های مستندی تهیه شود.

,

اصلانی عنوان کرد: امروزه بسیاری از بانوان در قالب مجامع و یا موسسات قرآنی در کشور مشغول به فعالیت هستند که می توان با مقایسه فعالیت های این افراد نفرات برتر کشوری را برای تجلیل در این همایش شناسایی کرد.

,

رییس سازمان بسیج جامعه زنان تصریح کرد: لازم است بانوانی که روح قرآن در آنان دمیده شده شناسایی شده و برای جوانان ما به عنوان الگو معرفی شوند و در این شناسایی باید مسئولان و متولیان امر ابتکار عمل به خرج دهند.

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه