اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

سرپرست کمیسیون یونسکو در ایران:

تولید علم باید از انحصار دولت خارج شود

تولید علم باید از انحصار دولت خارج شود
سرپرست کمیسیون یونسکو در ایران گفت: تولید علم یک کالای عمومی نیست که دولت فقط متولی آن باشد، علم باید در ایران درآمدزا باشد تا بخش خصوصی جهت ورود به آن ترغیب شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  خبرنگار اجتماعی شاخص، سعد الله نصیری قیداری سرپرست کمیسیون ملی یونسکو صبح امروز در همایش ملی آینده پژوهی آموزش عالی ایران با چشم انداز بین المللی شدن که در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار کرد: بین المللی شدن دانشگاه ها دراولویت این سازمان است و قوانین بسیاری برای این کار وضع شده است اما متاسفانه در عمل موفق نیستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از  خبرنگار اجتماعی , شاخص, ، سعد الله نصیری قیداری سرپرست کمیسیون ملی یونسکو صبح امروز در همایش ملی آینده پژوهی آموزش عالی ایران با چشم انداز بین المللی شدن که در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار کرد: بین المللی شدن دانشگاه ها دراولویت این سازمان است و قوانین بسیاری برای این کار وضع شده است اما متاسفانه در عمل موفق نیستیم.,

وی تصریح کرد: امروز در فضای پسابرجام با در نظر گرفتن معیارها و اهداف خود باید گام‌های موثری در جهت این مسیر برداشته شود.

,

دین اسلام از ظاهر شدن در صحنه بین الملل و ارائه راهکارهای ملی و منافع بشری هراسی ندارد

, دین اسلام از ظاهر شدن در صحنه بین الملل و ارائه راهکارهای ملی و منافع بشری هراسی ندارد,

نصیری قیداری با بیان اینکه یونسکو تاکید بر جهانی شدن دارد، خاطرنشان کرد: ثبت جهانی تمام آثار ملموس، ناملموس و استقبال یونسکو از این موضوع برای این است که همه کشورها در سطح بین الملل دیده شوند.

,

نصیری باورهای عقلی و اعتقادی را از الزامات جهانی شدن دانست و گفت: برای یادگیری و علم آموزی باید در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی حضور داشت و از نظر اعتقادی، جهانی شدن نباید با منظر علمی منافاتی داشته باشد.

,

وی تصریح کرد: دین اسلام از ظاهر شدن در صحنه بین الملل و ارائه راهکارهای ملی و منافع بشری هراسی ندارد و آن‌هایی که هراس ایجاد می کنند سوء نیت دارند.

,

سرپرست کمیسیون یونسکو اضافه کرد: جهانی شدن باید به عنوان یک مقدور و الزام راهبردی روز شمرده شود و زمانی که به این باور برسیم باید آن‌را عملی کنیم چراکه شعار دادن کافی نیست و باید با عمل همراه شود.

,

نصیری در ادامه توضیح داد: یونسکو براین باور است که موسسات آموزشی در خلال وظایف اصلی خود که پژوهش و آموزش است تمرکز بر فعالیتهای بین رشته ای و تفکر نقدانه و شهروندی را افزایش دهد چه بسا که این امر به پیشبرد توسعه پایدار،صلح، رفاه و تحقق حقوق بشر کمک خواهد کرد.

,

تعامل با کشورها نباید اصالت فرهنگی و هویت ایرانی را تغییر دهد

, تعامل با کشورها نباید اصالت فرهنگی و هویت ایرانی را تغییر دهد,

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه ها در حوزه اقتصاد و مسائل اجتماعی باید پاسخگو باشند، تشریح کرد: مراکز آموزش عالی نه تنها باید مهارت‌های لازم را ارائه دهند بلکه باید در برابر صلح و دفاع از حقوق بشر اهتمام ورزد.

,

سرپرست کمیسیون یونسکو با بیان اینکه یونسکو به عنوان بزرگترین شبکه جهانی ۱۹۵ عضو دارد، اذعان داشت: ۵ محور به عنوان راهکارهای اساسی باید برای فعالیتهای آموزشی در همه اولویت اعضاء قرار گیرد.

,

نصیری افزود: کشور ایران باید در حین یکپارچگی با کشور های دیگر تنوع فرهنگی و هویت خود را حفظ کند تا بتواند صلح و عدالت اجتماعی را داشته باشد.

,

لزوم تعامل بخش خصوصی و دولت برای تولید علم

, لزوم تعامل بخش خصوصی و دولت برای تولید علم,

وی یادآور شد: ایران باید در تعیین قوانین و کنوانسیون ها نقش داشته باشد و بتواند به تدوین ‌آن‌ها بپردازد.

,

سرپرست کمیسیون یونسکو در پایان تشریح کرد: تولید علم یک کالای عمومی نیست که دولت فقط متولی آن باشد لذا باید درآمدزا باشد تا بخش خصوصی به آن ترغیب پیدا کند.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه