logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

با حضور هنرمندان و اصحاب قلم،

از کتاب (تاریخ نقاشی قزوین) رونمایی می شود

از کتاب (تاریخ نقاشی قزوین) رونمایی می شود
مراسم رونمایی از کتاب (تاریخ نقاشی قزوین از دوره صفویه تا اواخر قاجار) در قزوین برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه خبری تحلیلی شهر مینو، آئین رونمایی از کتاب “تاریخ نقاشی قزوین از دوره صفویه تا اواخر قاجار”در حضور جمعی از هنرمندان و اصحاب قلم و با حضور دکتر حسین میثمی از اساتید دانشگاه، روز چهارشنبه ۵ خرداد ساعت ۱۸ در تالار قلم کتابخانه امام خمینی(ره) قزوین برگزار می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شهر مینو,

کتاب “تاریخ نقاشی قزوین از دوره صفویه تا اواخر قاجار”بعنوان اثر برگزیده در بخش پژوهش هنر چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری کشور معرفی شده است.

,

این کتاب با شمارگان ۲۵۰۰ نسخه، در قطع رقعی و ۳۷۰ صفحه، توسط انتشارات سوره مهر حوزه‌هنری به چاپ رسیده است.

,

حسن یوسفی نویسنده کتاب، تلاش کرده تا دوره تحول نقاشی ایران در اواسط قرن دهم هجری به ویژه پس از انتقال پایتخت به قزوین و تاثیر تغییرات اجتماعی و سیاسی بر هنر نقاشی در آن برهه زمانی را بررسی کند.

,

در این دوره شیوه نقاشی دیواری در تزیین کاخ‌ها و پرداختن به موضوعات روز، رشد تنگاتنگ تک پیکره‌نگاری با نقاشی دیواری و توجه به اوراق تک‌برگی همراه با تاثیر بر دیگر مکتب‌های مجاور مانند مشهد را شاهد هستیم.

,

در بخشی از کتاب “تاریخ نقاشی قزوین از دوره صفویه تا اواخر قاجار” میخوانیم: مکتب نقاشی قزوین در سه محور تک پیکره‌نگاری، نقاشی دیواری و نقاشی نسخ‌خطی رشد و نمو یافت و این سه محور در نیمه اول قرن ۱۱هجری‌قمری در اصفهان تداوم یافت. دوران اوج این مکتب در قزوین بود که با انتقال پایتخت از قزوین به اصفهان و ورود سبک‌غربی در هنر، پایان یافته و نقاشی ایرانی اصالت خود را از دست داد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه