logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

کارشناس مسائل سیاسی:

اعتماد به جوانان باعث آزادی خرمشهر شد/سیاستمداران هم به نیروی درونی تکیه کنند

اعتماد به جوانان باعث آزادی خرمشهر شد/سیاستمداران هم به نیروی درونی تکیه کنند
کارشناس مسائل سیاسی گفت: ما با تلاش شهدای عزیز و دانشمندان و جوانان به پیشرفت هایی دست پیدا کردیم و امروزه هم با این نیرو و توان و با رهبری مقام معظم رهبری و سیاستهای اقتصاد مقاومتی میتوانیم از این پیچ تاریخی به سلامت بگذریم و به پیشرفت های بزرگی دست پیدا کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از سلام کمیجان، حجت الاسلام رضا صادقی، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار ما گفت: روزی که حضرت امام خمینی(ره) فرمودند: خرمشهر باید آزاد شود توکلشان بر خدا بود و به شجاعت وشهامت رزمندگان ایمان داشتند و با همین اعتماد توانستند کشور اسلامی را از چنگال دشمنان بیرون آورند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

http://salamkomijan.ir/uploads/posts/2016-05/1463206983_-.jpg

, http://salamkomijan.ir/uploads/posts/2016-05/1463206983_-.jpg,

وی اظهار کرد:این نیرو و  توان درونی افراد جامعه است که میتواند سرزمینی را به سربلندی و سرافرازی  و پیروزی برساند و متکی بودن به قدرت های خارجی یا حتی تجهیزات خودی به تنهایی  نمیتواند سربلندی بیافریند.

,

صادقی تصریح کرد: در حال حاضر  ما جنگ سخت نظامی  نداریم اما با جنگ  نرم و رسانه ای دشمن روبرو هستیم، و علت اینکه دشمن به جنگ نرم رو آورده ناکامی او در جنگ سخت با نظام اسلامی بوده و میخواهند  با جنگ فرهنگی و اقتصادی شجره طیبه انقلاب را ریشه کن کند؛ ما در شرایط کنونی لازم است که به نیروی داخلی خود تکیه کنیم که خواسته مقام معظم رهبری(حفظه الله) در مناسبتها و سخنرانی های مختلف هم، نگاه به نیروی درونی و داشته های خودی است نه اینکه چشم بدوزیم به بیگانگان که آیا تحریم را از ما برمی دارند، باید به این نکته توجه کنیم که تحریم ها تازگی ندارد و ملت ما از زمانی که انقلاب کرد مورد تحریم دولت های غربی بوده است.

,

وی گفت: اگر ما باور کنیم که با توکل به خدا و داشته های خود و نیروی درونی خود میتوانیم پیشرفت کنیم همچنان که در زمان تحریم و در زمانی که نظام به تجهیزاتی نیاز داشت کشورهای پیشرفته و جامعه غربی از ما دریغ کردند و تجهیزات را در اختیار ایران قرار ندادند، جوانان ما توانستند بسیاری از قله های علمی دنیا را فتح کنند و نیاز ما را از خارج مرتفع سازند.

,

این کارشناس مسائل سیاسی خاطر نشان کرد: ما با تلاش شهدای عزیز و دانشمندان و جوانان به پیشرفت هایی دست پیدا کردیم و امروزه هم با این نیرو و توان و با رهبری مقام معظم رهبری و سیاستهای اقتصاد مقاومتی میتوانیم از این پیچ تاریخی به سلامت بگذریم و به پیشرفت های بزرگی دست پیدا کنیم؛سیاستمداران ما باید به نیروی با عظمت خداوند و نیروی درونی میهن اسلامی  تکیه کنند و از جوانان متدین و دانشمندان متعهد حمایت کنند و باور داشته باشند که ما می توانیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه