اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

عکس/ رونمایی از پرتره بازیگر پیشکسوت سینما

عکس/ رونمایی از پرتره بازیگر پیشکسوت سینما
با حضور محمد علی کشاور بازیگر سینما ، تئاتر و تلوزیون در مجتمع فرهنگی سینمائی پردیس ملت ازپرتره او و غلامحسین امیر خانی خطاط و خوشنویس صاحب نام ایران یکشنبه دوم خرداد ماه رونمایی شد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در ادامه رونمایی از پرتره های مشاهیر بزرگ  فرهنگ و هنر ایران ، هیوا پاشایی نقاش و طراح ، برای اولین بار در ایران اقدام به خلق دو پرتره دیگر از بزرگان عرصه فرهنگ و هنر کرده  است . وی  با استفاده ازتکنیکی مبتکرانه درقالب هنر"تکستایل آرت" با متریال روبان های پارچه ای رنگی ضد آب ، اشعه ودارای دوام زیاد، مشابه تاش های هنرمندانه قلم  نقاشی ، براساس نقشه ی ازپیش طراحی شده ، تا کنون 18  پرتره از نام آوران ایرانی  را  در معرض دید عموم قرار داده است .
 
رونمایی از پرتره بازیگر پیشکسوت سینما +عکس
در ابتدای این مراسم هیوا پاشایی در سخنانی با تشکر از تمام کسانی که او را در این مسیر یاری کرده اند خاطر نشان ساخت: وقتی که مدیریت فرهنگسرای ابن سینا ساخت این دوپرتره را به من پیشنهاد داد بسیار خوشحال شدم . محمد علی کشاور و غلامحسین امیر خانی  جزو چهر های ماندگار میلیون ها ایرانی هستند . بازی استاد کشاورز  در فیلم هزار دستان و مادر خاطره ای بزرگ از زندگی ماست و هیچ وقت سکانس های او  که گویای فرهنگ ایرانی است فراموش نمی شود. غلامحسین امیر خانی نیز در خوشنویسی جزء بزرگان عرصه هنر های تجسمی است . از این رو بسیار خوشحالم که به عنوان یک هنرمند ایرانی امروز از پرتره این دو بزرگوار رونمایی می شود .
 
وی در ادامه صحبت هایش در خصوص چگونگی شکل گیری پرتره های شاهیر ایران نیز گفت : پرتره مشاهیر و تارپود آن بر اساس قالی ایرانی شکل گرفته است . قالی ایرانی از کهن ترین آثار فرهنگی و تاریخی ماست . چهره های بزرگانی چون محمد علی کشاورز و غلامحسین امیر خانی جزو ایرانی ترین چهر ه هاست . از سویی  قالی  جزو کهن ترین المانی های تاریخی و فرهنگی ایران است .به همین دلیل تصمیم گرفتم در خلق   این پرتره ها  از  تکنیک قالی ایرانی استفاده کنم .
 
پاشایی در پایان صحبت هایش از دیگر مراکز فرهنگی هنری خواست تا با برگزاری چنین برنامه هایی موجبات خرسندی هنرمندان خصوصا هنرمندان پیشکسوت را فراهم کنند و به آنها برای ادامه کارشان انرژی دهند .  

رونمایی از پرتره بازیگر پیشکسوت سینما +عکس

محمد علی کشاورز نیز در این مراسم با تشکر از هیوا پاشایی و دستیارانش سروناز سلطانی و آویده مهرانی در سخنانی اظهار داشت :  من ایرانی هستم . افتخار می کنم که  با فرهنگ ایران بزرگ شدم و در کنار مردم سرزمینم خصوصا اصفهان که در آنجا به دنیا آمدم  با شرافت زندگی کردم. من ارادت ویژه ای به مردم سرزمینم دارم .
 
وی در ادامه افزود : رنگ هایی که در خلق پرتره ام به کار گرفته شده است بسیار گرم و آتشین است.  به نظرم کار نقاشان و هنرمندانی چون هیوا پاشایی  به مراتب از کار کسانی چون من بسیار سخت تر است چون نقاش با رنگ  شخصیت و درون من را نشان می دهد و  این کار سختی است و از عهده هر کسی نیز بر نمی آید  .


 گفتنی است پیش از این آئین رونمایی از پرتره مشاهیر موسیقی ایران ، ١٦ اردیبهشت ماه  با حضور اساتید موسیقی همچون شهرام ناظری ،کیوان ساکت ، مجید درخشانی ، ارسلان و هانا کامکار در فضای باز مجموعه فرهنگسرای نیاوران برگزار شد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
, رونمایی از پرتره بازیگر پیشکسوت سینما +عکس,
,
,
,
,
,
,
, رونمایی از پرتره بازیگر پیشکسوت سینما +عکس,
,
,
,
,
,
,
,
منبع: میزان
, میزان]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه