اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

پاکستان سفیر آمریکا را احضار کرد

پاکستان سفیر آمریکا را احضار کرد
وزارت امور خارجه پاکستان برای ابلاغ اعتراض رسمی این کشور به حمله اخیر هواپیماهای بدون نشین آمریکا به خاک ایالت بلوچستان، عصر دوشنبه 'دیویل هیل' سفیر آمریکا در اسلام آباد را احضار کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایرنا، روز گذشته نیز محمد نواز شریف نخست وزیر پاکستان حمله پهپادهای آمریکایی به خاک کشورش را نقض حاکمیت ملی و تمامیت ارضی پاکستان دانسته بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


براساس بیانیه صادره از سوی وزارت امور خارجه پاکستان آمده است، 'طارق فاطمی' دستیار ویژه نخست وزیر پاکستان در سیاست خارجی به سفیر آمریکا گفت که حمله پهپادهای این کشور به قلمروی پاکستان، نقض حاکمیت ملی و تمامیت ارضی این کشور و همچنین نقض قوانین و مقررات سازمان ملل است.

طارق فاطمی همچنین تاکید کرد که چنین اقداماتی می توند اثر معکوس بر تلاش های گروه چهارجانبه صلح افغانستان (متشکل از افغانستان، پاکستان، چین و آمریکا) برای تسهیل روند مذاکرات صلح میان طالبان و دولت افغانستان داشته باشد.

دستیار ویژه نخست وزیر پاکستان خطاب به سفیر آمریکا همچنین گفت که دو کشور همواره در عرصه مبارزه با تروریسم همکاری نزدیک داشته اند و 'این همکاری نیازمند حفظ و نگهداری' است.
آمریکا روز شنبه گذشته اعلام کرد که در حمله پهپادهای این کشور در مناطق مرزی پاکستان، ملا اختر منصور سرکرده طالبان افغانستان کشته شده است. دولت افغانستان نیز این خبر را تایید کرده است.

دولت پاکستان تاکنون بطور رسمی کشته شدن سرکرده طالبان را تایید نکرده است. پاکستان می گوید شخصی که درحمله پهپادهای آمریکایی کشته شده، فردی به نام 'محمد ولی' است که مدارک شناسایی او نشان می دهد یک تبعه پاکستانی است.

با اینحال پاکستان گفته است که درحال تحقیق برای دستیابی به جزئیات بیشتر در این زمینه است.
طالبان افغانستان نیز تا کنون کشته شدن سرکرده این گروه را تایید نکرده است. اما آنچه از شواهد و قرائن پیداست، ملا اختر منصور کشته شده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه