اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس اداره دامپزشکی آمل خبر داد

کشف 400 کیلو گردن مرغ منجمد بدون تاریخ مصرف در آمل

کشف 400 کیلو گردن مرغ منجمد بدون تاریخ مصرف در آمل
رئیس اداره دامپزشکی آمل: یک محموله گردن مرغ منجمد بدون تاریخ مصرف با وزن 400 کیلوگرم ، توسط بازرسان بهداشتی دامپزشکی اداره دامپزشکی آمل کشف و ضبط شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، مجید غلام‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار سفیر هراز از کشف 400 کیلوگرم گردن مرغ منجمد بدون تاریخ مصرف در شهرستان آمل خبر داد و گفت: کارشناسان دامپزشکی آمل این محموله را بدلیل نداشتن مشخصات نظیر تاریخ تولید و انقضاء در یکی از کشتارگاه‌های صنعتی طیور این شهرستان ضبط و برای تبدیل به پودر گوشت به یکی از کارخانجات تبدیل ضایعات منتقل کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر هراز,

 

,

وی با بیان اینکه کلیه محموله‌های پروتئنی باید به‌صورت لیبل‌دار در سردخانه‌ها با توجه به شرایط و ضوابط نگهداری شود، خاطرنشان کرد: کلیه محصولات پروتئینی باید در برودت مشخص نگهداری و با خودروهای مخصوص که دارای گواهی حمل بهداشتی دامپزشکی است به مراکز عرضه مجاز حمل شود.

,

 

,

رئیس اداره دامپزشکی آمل با تاکید بر اینکه دامپزشکی تضمین کننده سلامت شهروندان است و با مصرف مواد پروتئینی ناسالم سلامت عمومی جامعه به خطر می‌افتد یادآور شد: دامپزشکی به محض مشاهده موارد عرضه محصولات فرآورده‌های خام دامی غیربهداشتی با متخلفین به شدت برخورد و ضمن حذف محموله از چرخه مصرف انسانی نسبت به معرفی افراد خاطی به مراجع قضایی اقدام می‌کند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه