به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما ؛ محمد زوار یکی از مداحان جوانان فعال در عرصه فرهنگی مذهبی گلستان است که فعالیت خود را در مسائل فرهنگی از 9 سالگی آغاز کرده و همچنین 8 سال نیز تجربه در زمینه شعر آئینی دارد و در این زمینه از محضر اساتیدی چون استاد سازگار ، حسینی و بیابانکی بهره جسته است .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان ما,وی که فارغ التحصیل رشته کامپیوتر – نرم افزار است ، افزود : در کنار فعالیت های فرهنگی و هنری در رشته تخصصی خود هم فعالیت دارد و در موسسات آموزشی و آموزشکده های فنی نیز تدریس در این زمینه را انجام می دهد .
,زوار در ادامه با اشاره به اینکه در حوزه تخصصی موفق به چاپ کتاب نیز شده است ، گفت: اسلام یکی از ادیانی است که بیشترین تاکید را بر روی علم آموزی دارد و همچنین وقتی به شهدای بزرگ کشور نیز می نگریم خواهیم دید که دارای مدارج بالای علمی هستند .
,این کارشناس ارشد نرم افزار تصریح کرد: اولین بار فکر ایجاد سایت برای هیئت مذهبی رایت العباس گرگان براساس نیاز به اطلاع رسانی و تبلیغ برای علاقمندان به ذهنم رسید .
,وی ادامه داد: پس از ایجاد سایت برای این هیئت با توجه به هزینه بالای طراحی و نیاز به ایجاد سایت برای هیات مذهبی با همکاری برخی از دوستان به فکر ایجاد پرتالی برای میزبانی از سایت های مذهبی و در اختیار قرار دادن آن برای هیئت های دیگر در سراسر کشور افتادیم تا بتوانیم کمکی در این عرصه به هیئت های مذهبی انجام دهیم.
,زوار در ادامه اذعان داشت : پس از طراحی پرتال هیئت آنلاین را در استان این مجموعه به دلیل قیمت پائین واگذاری به هیئت های مذهبی با هزینه 80 هزار تومان سالانه توانستیم با گذشت بیش از 3 سال حدود 100 هیئت مذهبی از سراسر خدمات بدهیم .
,وی ادامه داد : برای معرفی این مجموعه به مجموعه های مختلف فرهنگی مراجعه کردیم ولی تاکنون حمایت خاصی از طرف این دستگاه های فرهنگی برای توسعه این مجموعه انجام نشده است .
,
این فعال فرهنگی ادامه داد : این پرتال را برای درآمد زایی طراحی نکرده ایم و فقط خواستیم در این مجموعه برای معرفی و خدمت رسانی به بخش فرهنگی جامعه اقدامی انجام داده باشیم.
,وی با بیان اینکه در طراحی و ایجاد پرتال هیئت آنلاین برادرش محمد حسین زوار و محمد مهدی واحدی منش کمک های زیادی را به او انجام داده اند ، گفت : سعی کردیم با توجه به تجربیاتی که در هیئت داشتیم برای طراحی سایت نیاز های یک هیئت را برای اطلاع رسانی از بارگذاری فیلم و تصویر ارتقاء دهیم و نیاز های این مجموعه های فرهنگی را مرتفع سازیم.
,زوار گفت : به دنبال ایجاد اپلیکیشنی برای اطلاع رسانی هیئت ها هستیم که بتوان از طریق آن علاوه بر اطلاع رسانی مراسم پیام های فرهنگی نیز منتقل کرد.
,وی افزود : اگر این طرح از طرف مسئولین فرهنگی حمایت شود می توان پیشرفت های بیشتری را در جهت بهبود عملکرد این مجموعه فرهنگی انجام داد .
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه