logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

دوری از خبرنگاران نشانه ضعف یا فرار مسئولان پیرانشهر از مردم!؟

دوری از خبرنگاران نشانه ضعف یا فرار مسئولان پیرانشهر از مردم!؟
متاسفانه بسیاری از مسئولان شهرستانی در اجرای برنامه ها و عملکردهای خود قشر زحمت کش خبرنگاران را در جمع خودنمی پذیرند واین امر گاها با هماهنگی و گاهی هم غیر عمدی اتفاق می افتد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کرد پیام، متاسفانه بسیاری از مسئولان شهرستانی در اجرای برنامه ها و عملکردهای خود قشر زحمت کش خبرنگاران را در جمع خودنمی پذیرند واین امر گاها با هماهنگی و گاهی هم غیر عمدی اتفاق می افتد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کرد پیام،,

این در حالیست که در دنیای کنونی همه بر این مهم اذعان دارند که بدون رسانه ای کردن فعالیتها و مشکلات و معضلات جامعه هرگز نمیتوان به سر منزل مقصود رسید.

,

این وضعیت در شهرستان پیرانشهر در حالی خودنمایی میکند که تنها سه خبرگزاری رسمی و فعال در این شهرستان فعالیت میکنند(کردپرس،کوردپیام و صدا وسیما) و هر نهاد یا مسئولی بدون هیچ عذر وبهانه ای می تواند در مراسمات و یا جلسات شهرستانی نسبت به دعوت رسمی از آنها اقدام کند.

,

شهرستان پیرانشهر در این برهه زمانی که منتظر حضور اعضای هیئت دولت و رئیس جمهور در استان است بیش از هر زمانی به حضور رسانه ها در بازتاب گزارشات و مطالبات مردم از مسولان و خواسته مردم از آنها (مسولان)چون رسانه پل ارتباط مردم و مسئولان است، نیازمند است اما متاسفانه عملا مشاهده می شود که در این روزهای حساس جلسات مهمی در خصوص مشکلات و انتظارات شهرستان از رئیس جمهور و اعضای هئیت دولت مطرح می شود ولی متاسفانه از فرمانداری شهرستان حتی زحمت ارسال یک پیام دعوت برای خبرنگاران شهرستان ارسال نشده است که جای بسی گلایه دارد.

,

حال این قشر زحمت کش فعالیت خود را محدود به دعوت مسئولان نخواهد کرد و همچنان در راستای بازتاب مشکلات و معضلات جامعه همانند گذشته پیشقدم خواهد شد.....

,

چون کوردپیام خود را حامی مردم می داند و تا الان هم به وفور دیده شده که برای احقاق حقوق مردم و اصلاحات در جهت منافع عمومی شهروندان، از هیچ چیزی دریغ نکرده است و این را از وظایف خود می داند.

,

 انتهای پیام /م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه