logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

امام جمعه طرقبه:

دولت باید مشکلات مردم را به بهترین وجه حل کند

دولت باید مشکلات مردم را به بهترین وجه حل کند
حجت الاسلام ایزدی با بیان اینکه در آستانه دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری هستیم گفت: مواضع اصولی امام (ره) باید شاکله این دو مجلس باشد تا دشمنان اسلام مانند گذشته با اهدافشان نرسند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طرقبه نیوز، نماز جمعه این هفته شهر طرقبه به امامت حجت الاسلام محمدعلی ایزدی با حضور معاون هماهنگ کننده سپاه امام رضا(ع) و مردم شهیدپرور این شهر در مصلی نمازجمعه برگزار شد.
حجت الاسلام ایزدی با بیان اینکه در آستانه دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری هستیم گفت: مواضع اصولی امام (ره) باید شاکله این دو مجلس باشد تا دشمنان اسلام مانند گذشته با اهدافشان نرسند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبه نیوز,
,

وی افزود: رهبر انقلاب فرمودند فرمودند جهان در پیچ تاریخی مهم قرار دارد و امروز تحولاتی که در جهان رخ داده به پیش بینی معجزه گونه امام برمی گردد.

,

امام جمعه طرقبه گفت: مرتجعین عرب و مستکبرین ادعا کرده اند امروزما در دنیا دشمن مشترک داریم اما با خطر بزرگتری به نام ظهور انقلاب اسلامی در جهان روبرو هستیم.

,

وی افزود: تحولات کشورهای اسلامی زاییده فکر انقلاب اسلامی ایران است لذا تمام تلاش داعش این است که شیعه و کسانی که معتفد به رهبری اهل بیت و ائمه اطهار هستند به حاکمیت و قدرت نرسند زیرا می دانند که شیعه به حاکمیت جهانی حضرت مهدی(عج) اعتقاد قلبی دارد و دشمن تحمل نمی کند که پایگاه بنی امیه در شام توسط علویان فتح شود.

,

حجت الاسلام ایزدی خاطرنشان کرد: مهم ترین هدف انقلاب این است که حکومت زمینه ساز حاکمیت جهانی امام زمان(عج) می شود و در این راستا دولت باید مشکلات مردم را به بهترین وجه حل کنند.
انتهای پیام/رض

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه