logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

سرپرست کمیته امداد گیلان:

کمیته امداد گیلان نیروی اخراجی ندارد/ از نیروهای تعدیل شده در قرارداد با شرکت ها استفاده می کنیم

کمیته امداد گیلان نیروی اخراجی ندارد/ از نیروهای تعدیل شده در قرارداد با شرکت ها استفاده می کنیم
سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) گیلان با بیان اینکه نگرانی از بابت اخراج نیروها از سازمان وجود ندارد، گفت: از نیروهای تعدیل شده کمیته امداد با حقوق بهتر در قرار داد با شرکت ها استفاده می کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی، علیرضا محمدی در خصوص دغدغه های این روزهای نیروهای قراردادی گیلان مبنی بر تعدیل شدنشان اظهار کرد: تعدیل نیرو در استان در راستای این سیاست در کشور است.
وی با اشاره بر اینکه این یک رویکرد سازمانی است، گفت: امروزه هر سازمانی که بخواهد برای خدمت رسانی ادامه داشته باشد با توجه به ماموریتش بحث چابک سازی را باید اعمال کند.
سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گیلان در ادامه این مطلب با بیان اینکه اگر چابک سازی سازی صورت نگیرد ممکن است سازمان نابود شود، گفت: بر اساس اساسنامه ای که در کل کشور در این راستا داریم چابک سازی بویژه تعدیل نیروها در وحله اول قرار گرفته است.
محمدی با اشاره بر اینکه نیروی اخراجی بیکار در کمیته امداد نداریم، گفت: بر اساس تجارب و رویکردی که در کمیته امداد استان داریم مانع از بیکار شدن افراد تعدیلی شده ایم.
وی با بیان اینکه ماموریت افراد در خارج از امداد تغییر یافته است، گفت: این بدان معناست که فردی قبلا قراردادش داخل امداد بود اما امروز از وی به عنوان نیروی برون سازمانی استفاده می کنیم.
سرپرست کمیته امداد گیلان با اشاره بر اینکه نه تنها حقوق این افراد کم نشده بلکه افزایش هم یافته، گفت: اکثر این نیروها مجددا بکارگیری می شوند اما با تغییر سیستم یک اتفاقاتی ممکن است بوجود آید.
وی با اشاره بر اینکه ممکن است بکار گیری این نیروها کمی طول بکشد، گفت: به نیروهای تعدیلی هم عنوان شده که مدت دو تا سه ماه صبر کنند تا فعل و انفعالات این تغییر انجام شود.
محمدی با اشاره بر اینکه این نیروها در قرارداد با شرکت و نهایتا برای امداد کار می کنند، گفت: اگر همکاری از کمیته امداد قبلا n ریال حقوق می گرفت با بکار گیری در شرکت های خصوص n+1ریال حقوق می گیرد و جای ناراحتی نیست.
سرپرست کمیته امداد امام خمینی استان در پایان با اشاره بر اینکه ممکن است ۲ نفر از کل نیروهای استان در بکارگیری شان معذور باشیم، گفت: با توجه به قرارداد هایی که با این همکاران بسته خواهد شد، در آینده می توانیم همه نیروها را ساماندهی کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه