پاسخ به شبهات؛
مقایسه ای جالب از وضعیت درآمدی مردم در دوران طاغوت و پس انقلاب!
برخی شبکه ها با انتشار این جمله که امروز با 5000 تومان تنها 5 لیتر بنزین می توانیم بخریم اما در زمان شاه با همین پول 22 بشکه بنزین می خریدیم در صدد القای این نکته هستند که وضع مردم در زمان شاه بهتر بوده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ماسال نیوز، کوروش رستمی در شمارهی اخیر هفته نامهی استانی راه ۵۷ به شبههی بهتر بودن وضع مردم در دوران طاغوت پاسخ داده است:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ماسال نیوز,به این متن دقت کنید:
,«دیروز وقتی ۵۰۰۰ تومن دادم و یه باک ۵ لیتری بنزین خریدم و از پمپ بنزین تا خونه آوردم کلی خسته شدم ولی وقتی فکر میکنم اگر سال ۵۷ بود مجبور بودم با همین پول ۲۲ بشکه بنزین رو جابجا کنم کمی دلم آروم شد!»
,این متن برای مسخره کردن انقلاب سال ۵۷ طراحی شده است. متن فوق در تلاش است چنین القا کند که “تورم و گرانی قبل از انقلاب نبوده و در این سالها بوجود امده !”
,در پاسخ باید گفت برای بدست آوردن ۵۰۰۰ تومان در سال ۱۳۵۷ باید دو سال و نیم کار میکردیم!. در حقیقت ارزش پول در هر دوره ای متفاوت است و باید قیمت اجناس را با میزان حقوق دریافتی همان زمان سنجید. علاوه بر این، قبل از انقلاب و حتی تا سالها بعد از انقلاب مردم نه تنها به بنزین به آسانی دسترسی نداشتند بلکه تنها قشر اندکی می توانستند اتومبیل تهیه کنند. صفهای طولانی برای دریافت نفت در شهرها در قبل از انقلاب و اوایل انقلاب امری عادی بود.
,بله، بنزین در سال ۵۷ هر لیتر ۱ تومان بود! اما حقوق یک کارگر روزمزد روزی فقط ۱۰ تومان بود! آنزمان چند درصد از مردم میتوانستند در رفاه زندگی کنند؟ چند درصد مردم میتوانستند مدرسه بروند!؟ سیستم ارباب رعیتی اجازهی پیشرفت و حتی تحصیل به مردم عادی را نمی داد اما امروز در دور افتاده ترین روستاها، مدرسه و امکانات رفاهی توسط دولت فراهم شده است. در زمان شاه، ۱۰۵۰ روستای آباد داشتیم اما حالا ۵۹۰۰۰ روستای آباد که دارای برق و آب و راه هستند و اکثرشون دارای گاز و تلفن هم هستند.
,رژیم شاه برای ادارهی ۳۰ میلیون ایرانی روزی ۶ میلیون بشکه نفت می فروخت و با اینهمه، همهی اعضای خانواده مجبور بودند کار کنند! اما جمهوری اسلامی برای ادارهی ۸۰ میلیون جمعیت فقط روزی ۲ میلیون بشکه نفت می فروشد و با احتساب اینکه ارزش دلار به نصف کاهش پیدا کرده است میتوان نتیجه گرفت درآمد کشور در زمان شاه ۱۲ برابر زمان فعلی بوده اما خدمات رسانی و آبادانی این دو قابل مقایسه نیست چون تمام پول ملت به جیب یک عده ی خاص، آمریکاییها و انگلیسیها سرازیر میشد!
,نکتهی آخر اینکه تورم به تنهایی ملاک پیشرفت یا پسرفت اقتصادی نیست. چه بسا کشوری مثل عراق دارای تورم ۹ درصدی است اما از ابتدایی ترین امکانات رفاهی محروم است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه