به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اصغر طالبیان فرد در گفتگو با خبرنگار ندای گناباد طرح ترسیب کربن را یکی از مهمترین طرح های اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی برای بیابان زدایی دانست و افزود: طرح ترسیب کربن از سال 1392 در 202 هزار هکتار از بیایان های بجستان با 8 روستا آغاز شد و با بازنگری های انجام شده این طرح به 11 روستا و سطحی حدود 220 هزار هکتار افزایش یافت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای گناباد,وی اظهار کرد: همچنین این طرح در سال گذشته در 115 هزار هکتار از بیابان های سبزوار آغاز شده است و در سبزوار مراحل ارزیابی مشارکتی روستاها انجام و تا چند ماه آینده شاهد حضور مردم و مشارکت انها در این طرح خواهیم بود.
,طالبیان فرد در خصوص اجرای طرح ترسیب کربن در گناباد گفت: با توجه به وضعیت بحرانی بیابان های گناباد و پیگیری مسئولین این شهرستان طرح ترسیب کربن در 250 هزار هکتار از بیابان های گناباد اجرا خواهد شد.
,مدیر اجرایی طرح های خاص منابع طبیعی خراسان رضوی با بیان اینکه طرح ترسیب کربن از اوایل پاییز در گناباد اجرا می شود، اذعان کرد: برای آغاز طرح ترسیب کربن در گناباد نیازمند 4 میلیارد ریال اعتبار شهرستانی و ملی هستیم اما هدف امسال این است که با جذب اعتبار شهرستانی، طرح ترسیب کربن را در ردیف های اعتباری ثابت نماییم تا ضمن جذب اعتبارات ملی برای سال های آینده بتوان از اعتبارات بین المللی برای این طرح استفاده نمود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه