اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

شمارش معکوس برای تکفیری ها

شمارش معکوس برای تکفیری ها
نیروهای عراقی در دو روز گذشته تسلط کامل خود را بر مناطقی از هیت و کبیسه در غرب الانبار به دنبال حمله داعش تثبیت کنند به گونه ای که عملیات نیروهای عراقی باعث به تحلیل رفتن توان نیروهای داعش در محورهای عملیاتی شده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از السومریه نیوز، العبیدی در گفت وگو با خبرنگاران شامگاه چهارشنبه گفت: نفس های داعش پس از محاصره فلوجه به شماره افتاده و نیروهای عراقی 200 داعشی را به هلاکت رسانده اند.

وی افزود: نیروهای عراقی در دو روز گذشته تسلط کامل خود را بر مناطقی از هیت و کبیسه در غرب الانبار به دنبال حمله داعش تثبیت کنند به گونه ای که عملیات نیروهای عراقی باعث به تحلیل رفتن توان نیروهای داعش در محورهای عملیاتی شده اند.

'بارابار استار' خبرنگار بخش وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) روز چهارشنبه گفت: ایستادگی نیروهای عراقی برای جنگیدن در فلوجه و اینکه با شدت گرفتن نبرد، صحنه در گیری را ترک نمی کنند، امر مهم و چشمگیری است.

سرهنگ آمریکایی 'استیو وارن' (Steve Warren) سخنگوی ائتلاف به اصطلاح ضد داعش نیز درباره وضعیت نیروهای عراقی نسبت به گذشته به سی.ان.ان گفت: «وضعیت نسبت به سال گذشته بسیار بهتر شده است. تا یک سال پیش در اینجا در عراق، 'وحشی ها' (تروریست های داعشی) پشت دروازه شهرها بودند، در واقع بغداد با تهدید مستقیم تجاوز این 'حیوان ها' که آنها را داعش می نامیم، مواجه بود، اما اکنون آنها را به بیرون رانده ایم.»

درهمین حال ژنرال ' جوزف وتل' (Joseph Votel) رئیس فرماندهی مرکزی آمریکا دراین باره با خوش بینی به سی.ان.ان گفت: 'ما واقع بین هستیم و تلاش می کنیم با هوشیاری به عقب راندن های (داعش) و پیشرفت های بیشتر عمل کنیم.'

به گزارش ایرنا، عملیات آزادسازی فلوجه از سوم خردادماه به دستور «حیدر العبادی» نخست وزیر عراق آغاز شد. نیروهای نظامی، نیروهای مردمی (الحشد الشعبی) و عشایر عراق در عملیات آزاد سازی فلوجه مشارکت دارند.

شهر فلوجه در 69 کیلومتری غرب بغداد، نخستین شهر عراق است که زمستان سال 2014 به اشغال تروریست های داعش درآمد و یکی از دو پایگاه اصلی باقی مانده این گروه تروریستی در عراق است.

نیروهای عراقی تاکنون موفق شده اند مناطقی از جمله شهر الکرمه در شرق فلوجه را آزاد کنند. این نیروها همچنین موفق شدند که مناطق الشهابی، کارگاه الشتایکر، منطقه اللیفیه، مخازن الکرمه و کارگاه سیمان روستای البوعوده، جملیه، کارگاه روغن شامپو و البوحدید را در جنوب الکرمه آزاد کنند.

گروه تروریستی – تکفیری داعش از غیرنظامیان این شهر به عنوان سپر انسانی استفاده می کند که این موضوع روند عملیات را کندتر کرده است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه