به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از تفتان ما، این گروه با هدف کمک به مردم محروم منطقه فعالیت خود را در این شهرستان آغاز، و در طی یکماه گذشته برای دومین بار در این روستا حضور پیدا کرده اند.
خانی زاده سرپرست این گروه گفت: با هدف تکمیل پروژه های قبلی برای بار دوم در این روستا حضور پیدا کردیم.
وی گفت: برای اولین بار در شهرستان گروه های جهادی خواهر از خارج از استان حضور پیدا کرده اند که در این راستا بیش از ۶۰ساعت کلاس فرهنگی هنری و احکام توسط خواهران برگزار شده است و در بحث عملیاتی هم موفق به احداث ۱۰ واحد سرویس بهداشتی شده ایم.
خانی زاده افزود: در این دوره خردسال ترین جهادگر با۸ سال سن از شهرستان شیراز جلوه و شادابی خاصی به اعضای گروه و حتی اهالی روستا داده است.
وی ادامه داد: این گروه بمدت ۱۰ روز در ایام نوروز در این روستا فعالیت داشته و در روز پایانی از روستای گردشگری ناهوک بازدید داشتند و سپس عازم مشهد مقدس شدند.
این گروه جهادی در این دوره تعداد ۲۲ نفر متشکل از خواهران و برادران و خانواده ها در سنین مختلف حضور داشتند.
انتهای پیام
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه