به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گام نیوز؛ احمد لطفی در نشت خبری با اصحاب رسانه ،مشارکت مردمی در خدمت رسانی به محرومین را جزو اصلی ترین فعالیت های راهبردی این نهاد انقلابی عنوان کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی در خصوص هدف از اجرای طرح اکرام و ایتام کمیته امداد، گفت: این طرح سرمایه جاری و مناسبی است که بیش از یک دهه در کمیته امداد حضرت امام(ره) در دستور کار قرار گرفته است و تلاش شده است در کنار برنامه های خاصی که کمیته امداد برای خانواده های تحت پوشش دارد، از خیرین هم استانی دعوت شود که بیایند و فرزندان ایتام را تحت حمایت خود قرار دهند.
,وی خاطر نشان کرد: در این راستا هر حامی، بنا به توانایی خویش، یتمی را تحت پوشش قرار می دهد و ماهیانه سرانه ای را به عنوان سرانه یتیم به حساب امداد واریز و امداد هم بلافاصله این کمک را به یتیم پرداخت می کند.
,لطفی افزود: الحمد الله با توجه به کمک های مناسبی که برخی از خیرین استان به ایتام داشته اند، تا کنون نتایج خوبی را هم در زمینه های تحصیلی ایتام و هم در زمینه توانمند سازی خانواده های تحت پوشش به دنبال داشته است.
,مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر در توصیه ای از مردم و خیرین نیکوکار درخواست حمایت از ایتام را کرد و گفت: با توجه به اینکه کمک هایی که از مجموعه سیستم دولتی و سایر مراکز به کمیته امداد می شود، کفاف نیاز خانواد های نیازمند را نمی دهد، انتظار داریم مردم و خیرین هم استانی کمیته امداد را در این زمینه بیشتر یاری رسانند.
,وی خاطر نشان کرد: تا کنون 10 هزار 13 نفر فرزند یتیم و غیره یتیم در استان وجود دارد که از این تعداد حدود 6 هزار نفر آن بدون حامی هستند و امیدواریم در ماه مبارک رمضان امسال بتوانیم حامیانی را برای آنان جذب کنیم.
,لطفی در پایان با تاکید بر اینکه مردم صاحبان اصلی کمیته امداد هستند، افزود: مشارکت مردم در خدمات به محرومین، مشارکتی اعتقادی است و اطلاع رسانی به مردم در خصوص خدمات خود به محرومین، موجب شده در سال های اخیر شاهد مشارکت خوب آنان باشیم زیرا معتقدیم مردم باید از سیر خرج شدن کمک هایشان اطلاع داشته باشند.
,/انتهای پیام
,,
]
ارسال دیدگاه