logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

امامزادگان وبقاع متبرکه استان یزد میزبان سوگواران فاطمی خواهند بود

امامزادگان وبقاع متبرکه استان یزد میزبان سوگواران فاطمی خواهند بود
صبح و عصر امروز همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا(س) قریب به 60 امامزاده و بقاع متبرکه سراسر استان یزد میزبان سوگواران فاطمی خواهند بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از یزد رسا ، مردم دارالعباده یزد که در ایام فاطمیه با برگزاری مجالس سوگواری و سیاهپوش کردن اماکن و برافراشتن پرچم های عزا، ارادت خود را به خاندان عصمت و طهارت از جمله فاطمه زهرا(س) نشان داده اند شب گذشته نیز در تمام نقاط استان مجالس سوگواری و عزاداری برپا کردند و در غم شهادت بانوی دو عالم گریستند و بر سر وسینه زدند.
به همین مناسبت و بر اساس اطلاعیه های قبلی سازمان اوقاف و امور خیریه استان یزد که در قالب تیزهایی از شبکه استانی پخش می شود و بنرهای سطح شهر و بر اساس برنامه سال های گذشته، تمام امامزادگان و بقاع متبرکه استان یزد در قالب طرح " سوگواره یاس نبوی"میزبان سوگواران فاطمی خواهند بود.
اضافه می شود: عصر امروز در برخی امامزادگان ویژه بانوان برنامه هایی برگزار خواهد شد که در هرمکان اعلام عمومی می شود.
این گزارش می افزاید: سوگواره یاس نبوی با برنامه هایی از جمله سخنرانی و عزاداری هیئات مذهبی ، قرائت و تفسیر خطبه فدکیه، برپایی نماز جماعت ظهر و عصر، برگزاری همایش رهروان یاس نبوی، برپایی خیمه های معرفت و اطعام برگزار می شود.
از دیگر برنامه هایی که در طول ایام فاطمیه در برخی امامزادگان استان یزد در حال برگزاری است اجرای طرح آرامش بهاری و برپایی خیمه های معرفت بوده است که در روز شهادت همزمان با برگزاری برنامه سوگواره یاس نبوی ویژه عموم مردم دایر خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, یزد رسا,
,
,
,
,

تصریح می شود: خیمه های معرفت استان یزد با حضور 36 مبلغ اعزامی از حوزه علمیه قم در سطح امامزادگان جهت پاسخ گویی به مسائل شرعی و شبهات و همچنین تبلیغ معارف اسلامی و سبک زندگی فاطمی با روش های نوین و چند رسانه ای برپا شده است.
گفتنی است: نمایشگاه حریم حوراء یکی دیگر از برنامه های پربازدید سازمان اوقاف و امور خیریه بوده است که همزمان با تحویل سال در محل امامزاده سید جعفر محمد یزد برپا شده است و تا کنون بیش از 150 هزار نفر از آن بازدید کرده اند و همه روزه از ساعت 18 تا 22 برای عموم علاقه مندان دایر خواهد بود.

انتای پیام/

,

تصریح می شود: خیمه های معرفت استان یزد با حضور 36 مبلغ اعزامی از حوزه علمیه قم در سطح امامزادگان جهت پاسخ گویی به مسائل شرعی و شبهات و همچنین تبلیغ معارف اسلامی و سبک زندگی فاطمی با روش های نوین و چند رسانه ای برپا شده است.
گفتنی است: نمایشگاه حریم حوراء یکی دیگر از برنامه های پربازدید سازمان اوقاف و امور خیریه بوده است که همزمان با تحویل سال در محل امامزاده سید جعفر محمد یزد برپا شده است و تا کنون بیش از 150 هزار نفر از آن بازدید کرده اند و همه روزه از ساعت 18 تا 22 برای عموم علاقه مندان دایر خواهد بود.

,
,

انتای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه