اخبار داغ

مدیر جهاد کشاورزی جغتای خبر داد:

آغاز برداشت گندم از مزارع جغتای/پیش بینی برداشت ۳۱هزار تنی

آغاز برداشت گندم از مزارع جغتای/پیش بینی برداشت ۳۱هزار تنی
ابراهیم رودسرابی با اعلام خبر شروع برداشت گندم از سطح ۸۲۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان پیش بینی کرد که میزان تولید این محصول در جغتای به 31هزار تن برسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم رودسرابی رییس اداره جهاد کشاورزی شهرستان جغتای ظهر روز گذشته در گفت و گو با پیام جغتای، از آغاز برداشت محصول گندم از سطح ۸۲۰۰هکتار از اراضی این شهرستان خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام جغتای,

ابراهیم رودسرابی گفت:  در سال ۹۵ در شهرستان  ۸۰۰۰ هکتار گندم بصورت آبی و ۲۰۰هکتار بصورت دیم کشت شده است که این میزان نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد کاهش یافته اما با توجه به بارندگی های مناسب و مبارزه به موقع با آفات، پیش بینی می شود بالغ بر ۳۱ هزار تن گندم از این اراضی برداشت شود.

,

وی با اعلام این خبر که متوسط عملکرد  ۳۹۰۰ کیلوگرم در هکتار  را برای شهرستان پیش بینی میکنیم؛ اظهار داشت: قیمت خرید هر کیلوگرم گندم   ۱۲۷۵  تومان تعیین شده است و کشاورزان  می توانند برای تحویل محصول خود به ۵ مرکز خرید گندم شهرستان، واقع در روستاهای  قلعه نو شفیع آباد، آزادوار، ریواده و شهر جغتای مراجعه نمایند.

,

رودسرابی در پایان خاطرنشان کرد: برداشت گندم شهرستان جغتای از نیمه دوم خردادماه آغاز  شده و تا  شهریور ادامه می یابدفرایندی که در حال حاضر توسط ۵۰ دستگاه کمباین در سطح شهرستان در حال انجام می باشد.

,

انتهای پیام/رض

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه