عکس/ زندگی روی آب
زیر پوست شهر افرادی زندگی می کنند که فقر و نداری باعث شده تا کانال های فاضلاب شهری کاشانه زندگی شان شود کاشانه ای که گاهی غم آب بردن دارد و گاهی دلهره جمع آوری از سوی شهرداری.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، زیر پوست شهر افرادی زندگی می کنند که فقر و نداری باعث شده تا کانال های فاضلاب شهری کاشانه زندگی شان شود کاشانه ای که گاهی غم آب بردن دارد و گاهی دلهره جمع آوری از سوی شهرداری.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون،, زیر پوست شهر افرادی زندگی می کنند که فقر و نداری باعث شده تا کانال های فاضلاب شهری کاشانه زندگی شان شود کاشانه ای که گاهی غم آب بردن دارد و گاهی دلهره جمع آوری از سوی شهرداری.,حسن مردی به ظاهر پنجاه ساله ولی واقعا 46 ساله است که کانال فاضلاب شهری زاهدان این روزها محل زندگی اش شده است.
, حسن مردی به ظاهر پنجاه ساله ولی واقعا 46 ساله است که کانال فاضلاب شهری زاهدان این روزها , محل زندگی اش, شده است.,
![]()
![]()









,
,
,
,
,
,
,
,
,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه