logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  2. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  3. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  4. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  5. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  6. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  7. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  8. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  9. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  10. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  11. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  12. گسست میان ادعا و واقعیت
  13. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  14. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  15. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  16. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  17. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  18. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  19. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  20. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد

آیا زمان ارسال لایحه آزادسازی سهام‌ عدالت از دولت به مجلس فرا رسیده؟

آیا زمان ارسال لایحه آزادسازی سهام‌ عدالت از دولت به مجلس فرا رسیده؟
لایحه ای که با ارزشی معادل 100 هزار میلیارد تومان به لحاظ ارزش بزرگ‌ترین لایحه دولت و با وجود حدود 49 میلیون سهامدار، یکی از بزرگترین جامعه های هدف را دربرمی گیرد و هنوز از جزئیات آن اطلاعات کاملی در دست نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امضای لایحه آزادسازی سهام عدالت توسط رئیس‌جمهور و ارسال آن به مجلس؛ خبری که جمعیت حدود 49 میلیون نفری از مشمولین منتظر شنیدن آن هستند تا پس از گذشت بیش از 10 سال، سرانجام تکلیف برگه های سهامشان مشخص شود. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
البته چشم انتظاری مشمولین برای امضای لایحه آزادسازی سهام عدالت توسط رئیس جمهور به خاطر مشخص شدن تکلیف سهامشان به تنهایی دلیل مهم بودن آن نیست و مواردی چون تاخیر یک ساله آزادسازی سهام عدالت که قرار بود بر اساس قانون در سال 94 اتفاق بیفتد، در کنار موضوعی چون آزادسازی سهام عدالت در آستانه انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهور بر اهمیت این امضا می افزاید.
,
 
,
بر این اساس این پرسش مطرح می شود که چه زمانی لایحه آزادسازی سهام عدالت توسط رئیس جمهور امضا و برای تصویب به مجلس ارسال خواهد شد؟ لایحه ای که با ارزشی معادل 100 هزار میلیارد تومان به لحاظ ارزش بزرگ‌ترین لایحه دولت و با وجود حدود 49 میلیون سهامدار، یکی از بزرگترین جامعه های هدف را دربرمی گیرد و هنوز از جزئیات آن اطلاعات کاملی در دست نیست.
,
با این حال باید منتظر ماند و دید با امضاء رئیس جمهور بر لایحه آزادسازی، این لایحه چه زمانی بخت و اقبال طرح در مجلس تازه تاسیس دهم را پیدا می کند و به مراحل اجرایی می رسد؟ و آیا این لایحه می تواند توزیع متعادل ثروت ملی و گسترش مالکیت در سطح عموم، ایجاد درآمد دراز مدت برای خانواده های کم درآمد، کاهش اندازه بخش دولتی و افزایش سهم بخش خصوصی و تعاونی در اقتصاد کشور، ارتقاء کارایی بنگاههای اقتصادی و بهره وری منابع اقتصادی، انسانی و فناوری، کاستن از بار مسئولیت ومدیریت دولت در تصدی فعالیتهای اقتصادی و افزایش سطح عمومی اشتغال را که از عمده اهداف طرح توزیع سهام عدالت در کشور است را در پی داشته باشد یا نه!؟
,
مهدی حاجی وند – کارشناس اقتصادی
,

انتهای پیام/م

,

انتهای پیام/م

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه