اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر اصفهان:

فرهنگ در کشور ما مقوله مظلومی است/ از ظرفیت گروه‌ها و مراکز فرهنگی انقلابی در اصفهان باید نهایت استفاده را برد

فرهنگ در کشور ما مقوله مظلومی است/ از ظرفیت گروه‌ها و مراکز فرهنگی انقلابی در اصفهان باید نهایت استفاده را برد
آذربایجانی با اشاره به اصطلاح ولنگاری فرهنگی که رهبر معظم انقلاب عنوان فرموده اند، گفت: با توجه به نگرانی عمیق رهبر معظم انقلاب و تأکید مکرر ایشان در سخنرانی‌ها سال‌های اخیر در مسئله‌ی فرهنگ که یک مسئله‌ی مستمری و بسیار مهم است، نشان از مظلومیت فرهنگ در کشور دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر اصفهان در پیش از ظهر امروز در صحن علنی این شورا با شاره به سالروز شهادت شهید مصطفی چمران اظهار کرد: امام خمینی در مورد این شهید فرموده‌اند: هنر آن است که بی‌هیاهوهای سیاسی و خودنمایی‌های شیطانی، برای خدا به جهاد برخیزد و خود را فدای هدف کند نه هوی و این هنر مردان خداست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

اصغر آذربایجانی ادامه داد: این شهید نیز در نیایشی این‌گونه گفته است: خدایا تو می‌دانی که تاجر پیشه نیستم، و تجارت با عشق را کفر می‌شمارم و در مقابلِ پرستشِ تو که نیاز طبیعی قلب من است اجری نمی‌خواهم  و شرم دارم که در مقابل تو بایستم و خیال دادوستد با تو را داشته باشم. من به خود اجازه نمی‌دهم که خود را در برابر تو چیزی به‌حساب آورم که به فکر معامله بیفتد!  من زادۀ توأم. من از خود چیزی ندارم که در معامله با تو ارائه دهم ، هر چه هست متعلق به توست.
وی بابیان اینکه انقلاب اسلامی به‌عنوان مهم‌ترین رویداد قرن حاضر  زائیده یک تفکر فرهنگی سیاسی بر پایه اسلام بوده است که تغییرات بنیادی در معادلات فرهنگی سیاسی جهان به وجود آورد، تأکید کرد: حرکت فرهنگی انقلاب اسلامی باعث احیا فرهنگ اصیل اسلامی  و به ثمر نشستن تفکرات ناب اسلامی در تمامی لایه‌های جامعه ایران شد
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر اصفهان در ادامه تصریح کرد: باید این سؤال را بپرسیم که در پله سی و هشتم از انقلاب اسلامی شاخص فرهنگی و دینی انقلاب به چه صورت است.
آذربایجانی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص فرهنگ گفت: ایشان در کلامی می‌فرمایند: حقیقتاً کار فرهنگی در کشور متناسب با پیشرفت و ریشه دواندن انقلاب در جامعه نیست. ما امروز خیلی از کارهای فرهنگی را باید می‌کرده‌ایم که نکرده‌ایم.

,
,
,
,

وی ادامه داد: چگونه است که انقلاب اسلامی که بر پایه فرهنگ شکل‌گرفته است و علیرغم تأکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب در خصوص اهمیت و جایگاه فرهنگ طی سالیان متعدد، ایشان از وضعیت فرهنگ ابراز نارضایتی می‌نمایند.

,

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به‌اصطلاح ولنگاری فرهنگی که رهبر معظم انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس با ایشان داشته‌اند مطرح کرده‌اند، اظهار کرد: با توجه به نگرانی عمیق رهبر معظم انقلاب و تأکید مکرر ایشان در سخنرانی‌ها سال‌های اخیر در مسئله‌ی فرهنگ که یک مسئله‌ی مستمری و بسیار مهم است؛ نشان از این موضوع است که در کشور ما فرهنگ مقوله مظلومی است.

,

آذربایجانی ادامه داد: ضرورت دارد شورای فرهنگ عمومی استان و همچنین دستگاه‌های فرهنگی با بازخوانی مقوله فرهنگ که عامل اصلی و تعیین‌کننده در رفتارهای فردی و اجتماعی جامعه است با شناخت دقیق آسیب‌شناسی از تهدیدها و ضعف‌هایی که در این حوزه به فرهنگ تحمیل گردیده است انجام گیرد.

,

وی همچنین شناسایی نقاط قوت و فرصت‌های پیش روی‌مان با تدوین سند راهبردی و عملیاتی در حوزه‌های مختلف فرهنگی اجتماعی بر اساس اقتضائات محلی و منطقه‌ایی استان اصفهان را ضروری عنوان کرد.

,

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: دستگاه‌های فرهنگی بایستی بر اساس تکالیفی که سند بر عهده آن‌ها قرار داده است از ظرفیت‌های بسیار خوب گروه‌ها و مراکز فرهنگی انقلابی در اصفهان استفاده ببرند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه