logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

گفتگو با فرماندار اهواز :

کارگران بازداشتی شهرداری امروز آزاد می شوند / بی تدبیری مسئولان یکی از دلایل این اعتراض بود

کارگران بازداشتی شهرداری امروز آزاد می شوند / بی تدبیری مسئولان یکی از دلایل این اعتراض بود
ارزانی گفت :به نظر بنده بی تدبیری مسئولین هم در این قضیه دیده میشود و بنده به جد پیگیر این مساله خواهم بود و نظرم بر این است اگر قرار است کارگر یک منطقه دستگیر شود پیمانکار وشهردار منطقه هم باید دستگیر شود تا زوایای قضیه به کلی روشن شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اهواز نوین:اسماعیل ارزانی بیرگانی فرماندار اهواز درخصوص بازداشت کارگران معترض شهرداری اهواز اظهار کرد: بازداشت این کارگران در حیطه کاری فرمانداری و شورای تأمین نبوده است اما با پیگیری های صورت گرفته قرار شد کارگران تا ظهر آزاد شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهواز نوین,

, ,

وی با اشاره به اینکه دادستانی کارگران را به اتهام شکستن شیشه خودروها بازداشت کرده است افزود: این بحث امنیتی نیست بلکه بازداشت بنابر نظر دادستانی بوده است.

,

فرماندار اهواز تصریح کرد: دادستانی قول آزادی کارگران را داده است، بنظر می رسد شهرداری شاکی اصلی باشد در غیر این صورت دلیلی بر بازداشت نبود.

,

ارزانی با اشاره به اینکه از مسئولانی که وظیفه پرداخت حقوق کارگران را دارند باید در این خصوص توضیح خواست، یادآور شد: پرداخت مطالبات کارگران باید به روز باشد زیرا این افراد جزء اقشار ضعیف جامعه هستند نباید اجازه داد کار به اینجا ختم شود اما کارگران به میزان کم حقوق خود شکایت دارند باید برای شکایت به اداره کار مراجعه کنند که متاسفانه در پیگیری از مجاری قانونی نیز ممکن است اخراج آنان توسط پیمانکاران  را تحت عنوان یک مجازات نانوشته برایشان باشدکه اصلا خوشایند نیست.

,

ارزانی ضمن اعتراض به بازداشت کارگران شهرداری ،این شیوه را به عنوان آخرین راه عنوان کرد و گفت : به نظر بنده بی تدبیری مسئولین هم در این قضیه دیده میشود و بنده به جد پیگیر این مساله خواهم بود و نظرم بر این است اگر قرار است کارگر یک منطقه دستگیر شود پیمانکار وشهردار منطقه هم باید دستگیر شود تا زوایای قضیه به کلی روشن شود.زیرا پیمانکار موظف بوده حقوق دوماه را از خود پرداخت کند و مشخص نیست پول کجا هزینه شده است.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه