اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

چرا العبادی دعوت شاه سعودی را نمی پذیرد؟

چرا العبادی دعوت شاه سعودی را نمی پذیرد؟
نمایندۀ ائتلاف دولت قانون در پارلمان عراق، دلیل بی اعتنایی حیدر العبادی، نخست وزیر عراق، به دعوت پادشاه عربستان را فاش کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از العالم، "جاسم محمد جعفر" روز دوشنبه با اشاره به این که نخست وزیر عراق دعوت نامه های زیادی از سوی کشورهای مختلف دریافت کرده گفت که وی مانعی برای سفر به عربستان ندارد اما اوضاع عمومی عراق و شرایط جنگ در جبهه ها و سایر مسایل فعلا مهمتر از این گونه سفرهاست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


نمایندۀ ائتلاف دولت قانون در پارلمان عراق، افزود: بهتر است العبادی برای فرماندهی عملیات نظامی علیه داعش در فلوجه و موصل در کشور حضور داشته باشد و به  نظرم این موضوع مهمترین دلیل وی برای پاسخ ندادن به دعوت سایر کشورها از جمله عربستان است.

ثامر سبهان سفیر عربستان در عراق امروز گفت که ملک سلمان سه بار از حیدر العبادی برای سفر به ریاض دعوت کرده و امیدوار است که این دعوت در آیندۀ نزدیک از سوی نخست وزیر عراق پذیرفته شود.

مقام های عراقی به دنبال بمب گذاری ها و حضور گروه تروریستی داعش دراین کشور همواره از عربستان به عنوان حامی تروریست ها انتقاد کرده اند.

مسوولان عراقی از سفیر عربستان نیز به خاطر دخالت درامور داخلی کشورشان و تلاش برای تفرقه افکنی میان شیعیان و سنی ها در عراق به صورت علنی انتقاد کرده اند.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه