اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

وضعیت امنیتی در ترکیه؛

اعلام حکومت نظامی در 25 روستای دیاربکر

اعلام حکومت نظامی در 25 روستای دیاربکر
به منظور ساقط نمودن اعضای پ.ک.ک، در 25 روستای وابسته به شهرستان های لیجه، هانی، سیلوان و حاضرو استان دیاربکر، از امروز صبح، حکومت نظامی اعلام شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، در بیانیه ای که از سوی فرمانداری دیاربکر منتشر گردیده، آمده است که به منظور ساقط نمودن اعضای گروهک پ.ک.ک و تثبیت، پناهگاه ها، مقرها و انبارهای گروهک، نیروهای امنیتی، عملیات گسترده ای را در مناطق روستایی لیجه، هانی، سیلوان و حاضرو، ترتیب داده و از امروز صبح، ساعت 05:00، مجموعا در 21 روستا و 4 شهرستان، حکومت نظامی اعلام شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

فرمانداری دیاربکر، اعلام نموده است که در مناطق کوهستانی و جنگلی 4 شهرستان که شبه نظامیان پ.ک.ک در حال فعالیت هستند، نیروهای امنیتی برای ساقط نمودن اعضای گروهک و تثبیت مقرهای مورد استفاده، پناهگاه ها و انبارهای گروهک و همچنین ضبط تسلیحات و مهمات هایشان، عملیات گسترده ای آغاز خواهد شد و برای حفظ جان و امنیت مردم منطقه، از ساعت 05:00 امروز(21 ژوئن) تا اطلاع ثانوی، در منطقه، حکومت نظامی اعلام می گردد.

,

همچنین مقامات امنیتی و فرماندار، از مردم خواسته اند، برای حفظ جان و امنیت خود، مقررات وضع شده را به دقت رعایت نمایند.

,

از دیشب، در مناطق اعلام شده در دیاربکر، تدابیر شدید امنیتی اتخاذ شده و عملیات گسترده ای آغاز گردیده که در راستای این عملیات، تعداد زیادی خودروی زرهی و نیروهای متخصص به محل، اعزام گشته اند.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه