به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیام بشرویه "مهدی ایمانیان" ظهر امروز در جمع نمازگزاران شهرستان بشرویه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا بویژه شهید بهشتی خاطر وحادثه هفتم تیرما، دستگاه قضایی را محلی امن برای بررسی مشکلات مردمی برشمرد و گفت:مسولان و مردم به فراخور وظایفی که دارند باید در کنار دادگستری برای رفع مخاطرات بشرویه چاره اندیشی کنند و در کنار دادگستری به عنوان مرجع عمومی رسیدگی به شکایات قدم هایی برداشته شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام بشرویه ,رییس دادگسترس شهرستان بشرویه با اشاره به تعداد پرونده های وارده به دادگستری بشرویه گفت: در سال 1394 تعداد پرونده های وارده به دادسرا ، دادگاه و شورای حل اخلاف در بشرویه به 4 هزار و 701 فقره پرونده رسیده است که به تمامی پرونده های وارده رسیدگی شده که این تعداد نسبت به سنوات قبل افزایش داشته است.
,وی افزود:بیشترین پرونده های بشرویه مربوط به حوزه مواد مخدر صنعتی و سنتی،اختلافات خانوادگی اعم از طلاق، مهریه و نفقه، و محکومیت های مالی اعم از بدهی به افراد، بانک ها و موسسات مالی است که منجر به اعزام تعدادی از محکومان به زندان شده و البته با سیاست های کاهش کیفری زندان سعی شده تا در حدامکان از وارد شدن آسیب به محکومان مالی و خانواده های آنان جلوگیری شود.
,ایمانیان با اشاره به اینکه سال قبل نیز تذکراتی در خصوص هوشیاری در هنگام معاملات داده شده گفت: افراد باید اموال خود اعم از منزل مسکونی ، وسیله نقلیه، کشاورزی و ... را با گرفتن سند تجاری عادی از افراد فاقد اعتبار یا بغضا سود جومحافظت کنند تا در دام کلاهبرداران گرفتار نشوند.
,

, رییس دادگسترس شهرستان بشرویه افزود: بازهم باید تذکر جدی داد تا شهروندان در خصوص معاملاتی که انجام می دهند بسیار محتاطانه عمل کنند تادسترنج خود را که با زحمت به دست آورده اند، بر اثر بی احتیاطی به دست سودجویان نسپارند.
,,
وی با تاکید بر اینکه در تنظیم قراردهای معاملات با افراد خبره مشورت گرفته شود گفت:تنظیم قراردادها با مشورت وکلای دادگستری، موجب می شود که در معاملات مغموم نشوند ومتحمل خسارت جبران ناپذیر نشوند.
,,
ایمانیان با اشاره به اینکه مواد مخدر اولین و مهمترین عامل فروپاشی خانواده ها در کل کشور و در بشرویه است گفت:از جمله علل سرقت ها، طلاق ها و ناسازگاری ها ریشه در اعتیاد دارد و متاسفانه شبکه های ماهواره ای که با هدف سست کردن بنیان خانواده ها در تلاش برای ساختن فیلم های مبتذل هستند در کنار مواد مخدر به فروپاشی کانون خانواده کمک می کنند.
,,
رییس دادگسترس شهرستان بشرویه افزود:ضعیف کردن بنیه اعتقادی، تشویق بی بندو باری های خانوادگی و اخلاقی،تضعیف روحیه انقلابی و دینی از پیامدهای ماهواره است که موجب نابودی زندگی ها می شود.
,,
وی با اشاره به اینکه شبکه های مجازی نیز از عوامل سرد کردن کانون خانواده ها محسوب شده می گوید:شبکه های اجتماعی و فضای مجازی اگر بدون فرهنگ سازی و در مسیر درست استفاده نشود کانون گرم خانوده را متزلزل می کند.
,,
ایمانیان در ادامه با اشاره به دیگر پرونده های وارده به دادگستری بشرویه گفت:عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی،نداشتن گواهینامه موجب خسارات جانی و مالی می شود وبعد به پرونده های دادگستری تبدیل می شود.
,

, رییس دادگسترس شهرستان بشرویه افزود: بیشترین زندانیان در بشرویه ابتدا به خاطر مواد مخدر صنعتی و سنتی، دوم سرقت ناشی از سوء مواد مخدر و سوم نیز محکومیت مالی با بدهای های بالا است.
,,
وی با اشاره به استقرار کامل اداره ثبت اسناد در بشرویه گفت:با پیگیری های انجام شده مشکل نبود اداره ثبت اسناد در بشرویه حل شده است که امید است مشکلات مردم بشرویه در این زمینه حل شود و با تثبیت زمین و املاک مردم ز ایجاد اختلافات ملکی و تصرفات غیرقانونی افراد جلوگیری شود.
,,
ایمانیان با تذکر به اینکه فضای سرگرمی و رفاهی مناسبی برای جوانان بشرویه وجود ندارد گفت:تعداد بالای ورزشکاران در بشرویه نشان دهنده علاقه جوانان به ورزش است و نیاز اساسی است تا با پیگیری جهت راه اندازی استخر سرپوشیده شنا، این نیاز رفع شود.
,,
رییس دادگسترس شهرستان بشرویه افزود:با توجه به کمبود امکانات تفریحی و خشک بودن منطقه احداث این استخر شنا می تواند جلوی بسیاری از تخلفات را بگیرد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه