به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از شبکه خبر دانشجویان البرز ( اسنا )، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان البرز اظهار داشت: به همت و تلاش مردم استان البرز و نذورات اهدایی ضریح حبیب ابن مظاهر در کرج ساخته شده و به نام مردم استان در کربلا جانمایی شده است .
سلیمان شکری با بیان اینکه تاکنون 188 پروژه توسط مردم ایران در عتبات عالیات و دیگر اماکن متبرکه ساخته شده است، تصریح کرد: بخش زیادی از این پروژه ها مانند آبرسانی و ساخت کتیبه مسلم ابن عقیل توسط کارشناسان استان البرز به یادگار گذاشته شده است .
وی با اشاره به اینکه بخش زیادی از یادمان حضرت زهرا (س) به استان البرز واگذار شده است، خاطر نشان کرد: در حال حاضر برای ساخت یادمان و صحن حضرت زهرا (س) در کنار بارگاه امام علی (ع) 900 نفر از کشورمان به صورت دو شیفت در حال کار هستند.
شکری با بیان اینکه امروزه داعش و گروهک های تکفیری تلاش می کنند که به حرم اهل بیت آسیب بزنند و آنها را از بین ببرند ، یاد آور شد: مدافعان حرم جان خود را در این مسیر میگذارند تا آسیبی به این حرم ها وارد نشود و ستاد عتبات عالیات هم تلاش میکند تا حضور پر رنگی در بازسازی و مرمت اماکن امامان (ع) داشته باشد.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان البرز با اشاره به اینکه مشارکت در این امر خداپسندانه، نیاز می باشد، گفت: برای مشارکت ساخت یادمان حضرت زهرا (س) برای هر کدام از مشارکت کنندگان سند صادر می شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه