به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چشم نیوز، با توجه به تفاهم نامه ی همکاری مشترک بین سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با دانشگاه آزاد اسلامی، نشست مقدماتی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه و اداره کل میراث، صنایع دستی و گردشگری استان با حضور رییس دانشگاه استان، معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان و مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان به همراه معاونان آن اداره کل در محل سالن جلسات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشم نیوز,,
در این جلسه دکتر نوذر قنبری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه ضمن اشاره به مفاد تفاهم نامه ی منعقد شده که در حوزه های آموزش، پژوهش و فناوری، فرهنگی و عمرانی؛ در راستای برطرف کردن نیاز های متقابل به امضاء رسیده است گفت:« با پشتوانه ی مفاد این تفاهمنامه و ظرفیت بسیار غنی خانواده ی بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی شامل استاد، دانشجو و کارمند و همچنین توانایی سرمایه گذاری این دانشگاه در بخش های مختلف می توان با استفاده از توانمندی ها و تجارب کارشناسان متخصص در اداره کل میراث فرهنگی نسبت به اجرایی کردن این تفاهم نامه و انعقاد تفاهم نامه استانی در اسرع وقت اقدام کرد که این اقدام نوعی کمک به توسعه ی صنعت گردشگری در استان کرمانشاه با ظرفیت و توانایی بسیار بالای گردشگری از لحاظ آب و هوا شرایط اقلیمی، اقتصادی و دفاع مقدس است.»
,,
در ادامه این نشست مهندس جلیل بالایی مدیر کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه در خصوص تعامل با دانشگاه آزاد اسلامی و اجرای تفاهم نامه گفت:« دانشگاه آزاد اسلامی یک فرصت تاریخی و مهم است برای استفاده از امکانات و توانمندی های آن با توجه به زیرساخت های عمرانی، رشته های دانشگاهی و از همه مهمتر وجود استادان و دانشجویان می توان در زمینه ی توسعه ی صنعت گردشگری از آن استفاده کرد.»
,,
گفتنی است درپایان مقرر گردید تا با تشکیل کمیته ای از کارشناسان هر دو دستگاه نسبت به شناسایی توانمندی ها و بررسی و اجرایی کردن آن در زمینه های مختلف اقدام نمایند.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه