اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

خبر بد برای موتور سیکلت سوارها

خبر بد برای موتور سیکلت سوارها
براساس اخبار منتشره قرار است در سال ۹۳ کارت سوخت تمام موتورسیکلت های فرسوده که در سال ۹۳ سن آنها به ۱۰ سال می رسد، باطل شود که تعداد آنها ۸۴۰ هزار دستگاه برآورد می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ایرنا، حسین هاشمی معاون ستاد حمل و نقل سوخت کشور با حمایت از حذف سهمیه های غیرضروری، گفت: برخی از خودرو های عمومی همچون آژانس های مسافربری در حالی سهمیه های بنزین ۴۰۰ تومانی دریافت می کردند که عملا در خدمت حمل و نقل عمومی نبوده و به مردم خدمات نمی دهند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی افزود: حتی برای برخی از خودروها کارت هوشمند سوخت صادر شده و سهمیه های ویژه بنزین به صورت ماهانه دریافت می کنند در حالی که این خودروها وجود خارجی ندارند و از رده خارج شده اند.

براساس تصمیم ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت از ابتدای اسفندماه سال گذشته، سهمیه ویژه بنزین حدود ۲۶ هزار دستگاه خودروی وابسته به موسسات آموزش رانندگی به سهمیه عادی ۶۰ لیتری خودروهای شخصی تبدیل شد.

همچنین در همان تاریخ سهمیه خودروهای آژانس های مسافربری که در مراکز مسافربری فعالیت نمی کردند، قطع شد.

براساس اخبار منتشره قرار است در سال ۹۳ کارت سوخت تمام موتورسیکلت های فرسوده که در سال ۹۳ سن آنها به ۱۰ سال می رسد، باطل شود که تعداد آنها ۸۴۰ هزار دستگاه برآورد می شود.

به گفته هاشمی قرار است با ساماندهی کارت های سوخت و سهمیه های ویژه، ۱۰ میلیون لیتر در مصرف روزانه بنزین صرفه جویی شود.

هاشمی اعلام کرد: طرح دوم ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت در سه ماهه اول سال ۹۳ برای کاهش مصرف بنزین یارانه ای اجرا خواهد شد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه