آستانی به ماشین سازی پیوست

آستانی به ماشین سازی پیوست
علی آستانی سرعین ، مهاجم گلزن سابق پرسپولیس به عنوان سهمیه امید با قراردادی دو ساله به ماشین سازی پیوست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  چشمه لر،علی آستانی مهاجم سابق پرسپولیس پس از یک فصل حضور در لیگ دسته اول با عقد قرارداد با ماشین سازی تبریز به لیگ برتر بازگشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشمه لر,

 علی آستانی مهاجم سرعینی فصل گدشته تیم فوتبال شهرداری اردبیل با قراردادی 2 ساله به ماشین سازی تبریز پیوست.
 
این بازیکن 20 ساله سرعینی در زمان سرمربی گری علی دایی به عنوان بازیکنی جوان به پرسپولیس آمد و یکی از استعدادهای این تیم به شمار می رفت.
 
وی پس از یک فصل حضور در جمع سرخ پوشان پایتخت به تیم دسته اولی شهرداری اردبیل پیوست و در نقل و انتقالات لیگ شانزدهم با عقد قراردادی 2 ساله به عنوان بازیکن رده سنی امید به جمع شاگردان رسول خطیبی ملحق شد.

,
,
,
,
,
 
,
,
,
, , ,
, , ,
 
,
 
,
 
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه