logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

معاون فرماندار بانه:

تشکیل هر چه سریعتر شرکت تعاونی ساماندهی بنگاه های خودرو در بانه

تشکیل هر چه سریعتر شرکت تعاونی ساماندهی بنگاه های خودرو در بانه
معاون فرماندار بانه در سومین جلسه ساماندهی مشاورین اتومبیل شهرستان بانه و انتقال آن به خارج از شهر، خواستار تشکیل هر چه سریعترشرکت تعاونی ساماندهی اتومبیل داران بانه در این حوزه شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از آرباباخبر سومین جلسه ساماندهی بنگاه های خودرو شهرستان بانه در بلوار هیمن، ظهر امروز با محوریت رسیدگی به مشکلات و موانع انتقال نمایشگاه های اتومبیل بانه به خارج از شهر به ریاست جعفر توان معاون برنامه ریزی و عمران فرماندار بانه در محل فرمانداری این شهر برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرباباخبر,


در این جلسه که سرمایه گذار بخش خصوصی، نماینده اتحادیه نمایشگاه داران اتومبیل بانه، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت رئیس اتاق اصناف و مدیران دستگاه های خدمات رسان شهرستان بانه نیز حضور داشتند، مشکلات و موانع موجود بر سر راه ایجاد این نمایشگاه بررسی و اهم آنها در اولویت رسیدگی قرار گرفت.

مهندس توان، معاون فرماندار بانه در حوزه عمران و برنامه ریزی، در ابتدای این جلسه اظهار داشت: طی مصوبات جلسات قبلی با انتقال بنگاهداران خودرو شهرستان بانه واقع در بلوار استاد هیمن که جزو صنوف آلاینده و مزاحم محسوب می شوند با اعلام آمادگی سرمایه گذار خصوصی به خارج از شهر موافقت شد.

وی افزود: هم اکنون تعداد 137 نفر در بانه جواز بنگاه اتومبیل دارند که 87 نفر از این افراد مشغول فعالیت بنگاهداری در این شهر هستند که  برای اجرای امور مربوطه به این موضوع، نزدیک به 3 هکتار فضا مورد نیاز است که در حال حاضر زمینی برای استقرار این صنف در خارج از شهر واقع در مسیر قای برد  از طرف سرمایه گذار معرفی شده که باید نسبت به اخذ جواز و تغییر کاربری آن از کشاورزی به صنعتی اقدام شود.
 

,
,
,
,
,
,
,

معاون فرماندار بانه همچنین به تشکیل هر چه سریعتر شرکت تعاونی ساماندهی اتومبیل داران این شهر نیز تاکید کرد و گفت: این شرکت تعاونی که متشکل از اداره صنعت معدن و تجارت، اتحادیه بنگاهداران خودروی بانه و طبق مصوبه هیئات وزیران  سرمایه گذار خصوصی است باید هر چه سریعتر تشکیل شود.

‎  مهندس توان، همچنین با تاکید بر حمایت از سرمایه گذاران، لزوم اخذ مجوز اولیه و عمل به تبصره ماده یک جهاد کشاورزی مبنی بر اخذ تغییر کاربری از سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان  را از کشاورزی به صنعتی از دیگر موارد ضروری برای احداث این مجتمع نمایشگاهی عنوان کرد.

,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه